Αισιόδοξα τα νέα για την πορεία της υγείας του 20χρονου Γεράσιμου – Υποχώρησαν ορισμένα οιδήματα

21.03.2023 / 13:36
ga 1

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του 20χρονου Γεράσιμου από τον Βόλο, ο οποίος επέβαινε στο πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας που ενεπλάκη στη φονική σύγκρουση στα Τέμπη.

Υπενθυμίζεται πως ο Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού και αυτό επειδή από την ισχυρή σύγκρουση εκτοξεύτηκε έξω από το βαγόνι και απέφυγε την έκρηξη. Ωστόσο, η πτώση του ήταν τόσο ισχυρή που του προκάλεσαν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σήμερα οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ύστερα από 21 ημέρες, και αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις, είναι σε θέση να ελπίζουν για τον Γεράσιμο καθώς όπως είπαν ορισμένα οιδήματα στον εγκέφαλό του έχουν αρχίσει να υποχωρούν ενώ υπεβλήθη και σε τραχειοστομία.

Η μητέρα του Γεράσιμου θέλησε πριν λίγες ημέρες να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω του Mega και να ευχαριστήσει όσους προσεύχονται για τον γιο της.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Αυτή την στιγμή θέλω να παραμείνω σιωπηλή και να επικεντρωθώ στο παιδί μου. Υπάρχουν πληροφορίες που έχουν βγει που δεν έχω δώσει εγώ στα μέσα, ίσως είναι λόγια συγγενών, αλλά όχι δικά μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς για την προσπάθεια τους και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου», είπε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα