Αιμοδοσία «Για τον Θάνο και κάθε Θάνο»

01.02.2021 / 14:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
φωτο αιμοδοσιας 2small

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ο Θάνος Μικρούτσικος «έφυγε» από τη ζωή. Ο δικός μας Θάνος, ο Θάνος που αγαπήσαμε και που τόσο πολύ τίμησε την πόλη του με το έργο του, εξακολουθεί να είναι μαζί μας, να μας συντροφεύει στους αγώνες μας, να ομορφαίνει την καθημερινή μας ζωή με τις αξεπέραστες μουσικές δημιουργίες του.

Ο Πολιτιστικός οργανισμός και η αντιδημαρχία Υγείας – Πρόνοιας, σε συνεργασία με την οικογένεια του και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά αιμοδοσία  στη μνήμη του.

Τιμάμε ένα σπουδαίο καλλιτέχνη και ταυτόχρονα, συμβάλλουμε ώστε να ενισχυθεί η εθελοντική αιμοδοσία και ένα σημαντικό κοινωνικό αγαθό όπως είναι το αίμα, να δίνεται χωρίς όρους και προϋποθέσεις σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η αντίστοιχη πρωτοβουλία πέρυσι αγκαλιάστηκε από τον λαό της Πάτρας και θεωρούμε πως ανάλογη θα είναι η ανταπόκριση και φέτος.

Το Πρόγραμμα της Αιμοδοσίας

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου:  

10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.

 4.30 μ.μ. έως 7.30 μ.μ.

Τετάρτη  10 Φεβρουαρίου

10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου

10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.

4.30 μ.μ. έως 7.30 μ.μ.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου

10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.

4.30 μ.μ. έως 7.30 μ.μ.

Για την προσέλευση των συμπολιτών , κατά τις ώρες που θα γίνεται αιμοληψία και ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας, από τους υπευθύνους της κινητής μονάδας θα υπογράφεται σχετικό έντυπο ενώ η μετάβαση στην πλατεία Γεωργίου θα γίνεται με την συμπλήρωση εντύπου Β1.  

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα