Αίγιο: Θα λειτουργεί κλιματιζόμενη αίθουσα για το κοινό, τις ημέρες του καύσωνα

28.07.2021 / 16:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kausonas_kairos

Ο Δήμος Αιγιαλείας, έπειτα από το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ/ΕΜΚ και προκειμένου να αποτραπεί η έκθεση συμπολιτών σε κίνδυνο λόγω του καύσωνα, ανακοινώνει πως από την Τετάρτη 28 Ιουλίου έως και την Κυριακή 1η Αυγούστου 2021 και τις ώρες από 11.00 το πρωί έως 6.00 το απόγευμα, θα διατεθεί για το κοινό ο κλιματιζόμενος χώρος του ΚΑΠΗ, Μελετοπούλων 7, Ψηλαλώνια Αιγίου, μόνο ως χώρος υποδοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραμείνουν στον χώρο κατά τις παραπάνω ώρες και ημέρες έχοντας μαζί τους τουλάχιστον ένα έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα διαμονής κλπ).

Όλοι οι φιλοξενούμενοι είναι υποχρεωμένοι να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας και πρόληψης της διασποράς του covid-19, όπως αυτά προβλέπονται σύμφωνα με τα σχετικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

*Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 6975-862540 (αντιδήμαρχος Πρόνοιας κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος).

*Σε περίπτωση που σημειωθεί συνωστισμός στον ανωτέρω χώρο, θα ανοίξει και το Πολυκέντρο του Δήμου Αιγιαλείας στην οδό Ψαρών (Λιμάνι Αιγίου, δίπλα στη Σχολή Φυσικοθεραπείας).

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα