Παρασκευή, 28.01.2022, 8:08 πμ

Αίγιο: Προχωρούν οι εργασίες για το κτίριο ΕΚΑΜΕ – Αυτοψία Δημάρχου στο χώρο

29.11.2021 / 15:58
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kalogeropoulos-ekame

Αυτοψία στον χώρο όπου κατασκευάζεται το νέο κτίριο του ΕΚΑΜΕ/ΑμΕΑ Αιγίου, στην οδό Κλεισούρας στο Αίγιο, πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Λεωνίδα Καράμπελα. Ο κ. Καλογερόπουλος συνοδευόμενος από τον κ. Καράμπελα δ/ντη τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου και συνεργάτες, συναντήθηκε τόσο με τον πρόεδρο του ΕΚΑΜΕ κ. Γιώργο Γκιώνη όσο και με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρεάις κ. Βαγγέλη Χονδρογιάννη, ώστε να ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών και για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους. Όπως σημειώθηκε, η ανάδοχος εταιρεία προχωρά κανονικά τις εργασίες με μικρές καθυστερήσεις, έτσι ώστε το έργο να παραδοθεί προς χρήση μέχρι τα Χριστούγεννα του 2022.

Υπενθυμίζεται πως στο έργο που κατασκευάζεται περιλαμβάνονται δύο κτίρια:

1) Το Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας, που θα είναι ισόγειο με κεραμοσκεπή, εμβαδού 1.198 τ.μ. με υπόγειο και θα εξυπηρετεί έως 50 εκπαιδευόμενους. Θα περιλαμβάνει χώρους συγκέντρωσης, διοίκησης και περίθαλψης, εργαστήρια και βοηθητικούς χώρους, ενώ στο υπόγειο (ίδιου εμβαδού) θα υπάρχουν αποθήκες, παρασκευαστήρια, λεβητοστάσιο και μηχανοστάσιο.

2) Η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, κτίριο ισόγειο με κεραμοσκεπή, εμβαδού 198 τ.μ., στο οποίο θα εξυπηρετούνται 8 εκπαιδευόμενοι και θα περιλαμβάνει καθιστικό, τραπεζαρία, υπνοδωμάτια και βοηθητικούς χώρους.

«Η δημοτική αρχή αποδεικνύει καθημερινά το ενδιαφέρον της για να αποδοθούν στην κοινωνία και τους ανθρώπους της τέτοιου είδους ωφέλιμα έργα, για ευαίσθητη ομάδα συμπολιτών μας. Είμαστε σε εγρήγορση ώστε οποιαδήποτε εμπόδια υπάρξουν, να τα ξεπεράσουμε τάχιστα” σημείωσε σε δηλώσεις του ο κ. Καλογερόπουλος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα