Αίγιο: Ο κορωνοϊός απειλεί να καταπιεί το πάρκο των Χριστουγέννων

05.11.2020 / 21:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
gko 20

Μία ακόμα «μαχαιριά» για την κοινωνική, πολιτιστική και, κυρίως, οικονομική ζωή στο Αίγιο.

Μετά τα Οινοξένεια, ο κορωνοϊός απειλεί να «καταπιεί» και το Πάρκο Χριστουγέννων…Οι δύο εμβληματικές, τα τελευταία χρόνια, εκδηλώσεις, μία θερινή και μία χειμερινή, οι δύο εκδηλώσεις που έχουν καταξιωθεί ως σήμα κατατεθέν της πόλης, πέφτουν θύμα της κατάστασης.

Τα Οινοξένεια ματαιώθηκαν. Και τώρα, το Πάρκο Χριστουγέννων θα στηθεί σ’ ένα τελείως διαφορετικό κόνσεπτ απ’ ό,τι μέχρι πέρυσι.
Στο πιο αισιόδοξο σενάριο, το Πάρκο θα στηθεί μέσα Δεκεμβρίου στο γνωστό σημείο, στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, αλλά με τελείως διαφορετικό ύφος: πιο πολύ θα μπορεί να το βλέπει κάποιος εξ αποστάσεως παρά να το επισκέπτεται από κοντά…

Οι κατασκευές ετοιμάζονται, το Αίγιο θα έχει χριστουγεννιάτικο χρώμα, αλλά είναι τελείως διαφορετικό «πράγμα» να μπορείς να γευθείς από κοντά το χριστουγεννιάτικο άρωμα απ’ ό,τι να επιχειρήσεις να το γευθείς από μεγάλη απόσταση…

Στο απαισιόδοξο σενάριο, αν δηλαδή αρχές Δεκεμβρίου δεν έχει υποχωρήσει η έξαρση της πανδημίας και η Αιγιάλεια έχει τεθεί σε λοκντάουν, τότε το κανονικό Πάρκο πάει ολοταχώς για τα Χριστούγεννα του 2021!

πηγή: Πελοπόννησος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα