Αιγιάλεια-Γούτος: Θετικός ο ΟΣΕ σε αποχαρακτηρισμό και παραχώρηση στον δήμο

24.05.2021 / 10:36
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
CACHE_650X650_1_632731

Συνάντηση, σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ στην Αθήνα, μεταξύ του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αιγιάλεια Αύριο” Χρήστου Γούτου και των υψηλόβαθμων στελεχών του Οργανισμού κ.κ Θανάση Κοτταρά (αν. διευθύνων σύμβουλος), Μάκη Κατσιγιάννη (μέλος ΔΣ) και Κώστα Ταγγίρη (μέλος Δ.Σ.), με σκοπό την αξιοποίηση της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής Αίγιο – Διακοπτό.

Προ ημερών είχε βρεθεί στο Αίγιο για αυτοψία ο κ. Κατσιγιάννης, μετά από πρόσκληση του κ. Γούτου, στην κατεύθυνση επαναφοράς του αιτήματος αποχαρακτηρισμού της γραμμής, το οποίο είχε αποσυρθεί σε προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ του Οργανισμού.

Ο κ. Γούτος ζήτησε να επανέλθει το θέμα, εξηγώντας στα στελέχη του ΟΣΕ την αναγκαιότητα να αξιοποιηθεί η γραμμή του τρένου προς όφελος των δημοτών της Αιγιάλειας.

«Η συνάντηση ήταν απολύτως θετική, για την ομαλή εξέλιξη του αιτήματος, όπως με διαβεβαίωσαν, τα στελέχη της διοίκησης του ΟΣΕ, στα οποία τεκμηρίωσα με σαφήνεια την αναγκαιότητα για το δίκαιο αίτημα αποχαρακτηρισμού της γραμμής , που είναι το πρώτο βήμα για παραχώρηση της στον δήμο Αιγιάλειας. Ελπίζουμε ότι οι προσπάθειές μας, που κινούνται πάντα με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, να ευοδωθούν, κάτι που έγινε εμφανές κατά την συνάντηση στον ΟΣΕ».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα