Αηδία σε πτήση για Τουρκία: Έβαλαν επιβάτες να καθίσουν σε εμετό και σκουπίδια

18.08.2022 / 14:26
tourkia

Στις 11 Αυγούστου η Justine και ο Michael θα πήγαιναν να χαλαρώσουν στην Τουρκία με τους γιους τους Zachary και Joshua στις πρώτες κοινές διακοπές των τελευταίων ετών.

Επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και ξαφνικά είδε τον γιο της με μία έκφραση αηδίας στο πρόσωπο. Πηγαίνοντας να κάτσει στη θέση του βρήκε στο πάτωμα μια κουβέρτα που ήταν αρκετά… υγρή. Όταν τη σήκωσε διαπίστωσε ότι κάποιος επιβάτης της προηγούμενης πτήσης είχε κάνει εμετό και αυτός ήταν ο τρόπος που είχε βρει το πλήρωμα για να καλύψει τον χαμό που είχε προκληθεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα του MyLondon, που επικαλείται η εφημερίδα Sun.


Όταν η 52χρονη παραπονέθηκε για τον εμετό οι αεροσυνοδοί της είπαν ότι παραπονιέται χωρίς ουσιαστικό λόγο. «Ήμασταν στριμωγμένοι μέσα στο αεροπλάνο προσπαθώντας να βάλουμε στα ντουλάπια τις βαλίτσες και να βρούμε τη θέση μας. Δεν κατάλαβα εξαρχής τι συνέβαινε παρά μόνο όταν τα παιδιά είπαν “ίου” στη θέα του εμετού» ανέφερε.


Η οικογένεια αδυνατούσε να καταλάβει γιατί οι θέσεις δεν είχαν καθαριστεί μεταξύ των δύο πτήσεων. «Μας είπαν ότι είχαν δει τι είχε συμβεί, αλλά δεν θα δημιουργούσαν θέμα στην πτήση εξαιτίας του εμετού. Η εταιρεία δεν είχε συμβόλαιο με κάποια εταιρεία καθαρισμού, οπότε το αεροπλάνο δεν καθαριζόταν» ανέφερε η Justine.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα