Άγριο έγκλημα στην Αιτωλοακαρνανία: Τι είπε η ηλικιωμένη – Με κακώσεις το ηλικιωμένο ζευγάρι-Σημαντικό ποσό βρέθηκε στο σπίτι

15.01.2021 / 7:18
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
¸ãêëçìá ìå èýìá Ýíáí Üíäñá 91 åôþí áðïêáëýöèçêå óå ïéêßá óôï ÷ùñéü ×áëêéüðïõëï, óôçí ðåñéï÷Þ ÂÜëôïõ Áéôùëïáêáñíáíßáò.

Áðü ôá ðñþôá óôïé÷åßá ðïõ Ý÷åé óôç äéÜèåóÞ ôçò ç áóôõíïìßá, öáßíåôáé üôé Üãíùóôïé äñÜóôåò åðéôÝèçêáí óôï æåõãÜñé çëéêéùìÝíùí ìÝóá óôï óðßôé ôïõò êáé ôïõò Ýäåóáí. Ï Üôõ÷ïò Üíäñáò äåí Üíôåîå õðÝêõøå óôá ôñáýìáôá ðïõ åß÷å óôï êåöÜëé, åíþ ç óýæõãüò ôïõ âñÝèçêå æùíôáíÞ, áëëÜ áöõäáôùìÝíç êáé óå óýã÷õóç. 
(EUROKINISSI/ÓÕÍÅÑÃÁÔÇÓ)

Οι κατά τα φαινόμενα τρεις αδίστακτοι δράστες της άγριας ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στο Χαλκιόπουλο Βάλτου παραμένουν ασύλληπτοι, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως, σχετικά με τις δραματικές στιγμές που έζησαν στα χέρια τους ο 91χρονος και η σύζυγος του.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο στη σορό του παππού όσο και στο σώμα της 85χρονης βρέθηκαν κακώσεις, γεγονός που μαρτυρά πως ξυλοκοπήθηκαν κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Στον δεμένο ηλικιωμένο μάλιστα οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μάλλινο ύφασμα στο στόμα ώστε να φιμωθεί. Η δε γιαγιά βρέθηκε δεμένη ενώ της είχαν φορέσει και κουκούλα. Κατά τη διάρκεια των ερευνών της Αστυνομίας εντος της φτωχικής οικίας του ζευγαριού, βρέθηκε σημαντικό χρηματικό ποσό, περίπου 14.000 ευρώ, ενώ ως προς τον τρόπο που έδρασαν οι δράστες, συμπεραίνονται τα εξής:

Πως πιθανότατα την Παρασκευή το βράδυ -σ.σ. με μια μικρή επιφύλαξη ίσως το Σάββατο- ένας εκ των δραστών μπήκε στην οικία από παράθυρο και άνοιξε στους άλλους δυο συνεργούς του, για να ακολουθήσει το μαρτύριο για τον 91χρονο και την σύζυγο του. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως οι αδίστακτοι ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν σημαντικό ποσό, χωρίς όμως να ψάξουν σε όλους τους χώρους τους σπιτιού ή σε πιθανές άλλες κρυψώνες.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του 91χρονου δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ η 85χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Αγρινίου, δίνοντας κάποια στοιχεία στις διωκτικές αρχές. Φέρεται μάλιστα να μην γνωρίζει τον θάνατο του συζύγου της.

Το ζευγάρι λάμβανε συντάξεις -σ.σ. ο ηλικιωμένος ήταν και ανάπηρος- και πριν πολλά χρόνια το μοναδικό παιδί τους, είχε χάσει τη ζωή του.

agriniopress.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα