Παρασκευή, 14.05.2021, 8:02 μμ

Αγρίνιο: Συγκινητική ανταπόκριση για την 7χρονη που έχασε σε 40 ημέρες και τους δύο γονείς της

16.04.2021 / 14:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
nb_skia_paidi-696x352-1

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου στο Αγρίνιο για την 7χρονη η οποία προχθές έχασε τον πατέρα της ξαφνικά σε ηλικία 49 ετών και πριν από περίπου 40 ημέρες είχε χάσει και την μητέρα της, με αποτέλεσμα να μείνει μόνη στον κόσμο.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πρόνοια του δήμου Αγρινίου που με τη σχετική υπηρεσία ανηλίκων της απευθύνθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να βρεθεί ένας ασφαλής χώρος στον οποίο θα φιλοξενείται από εδώ και πέρα το κορίτσι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» απάντησε θετικά ώστε να συμβάλει για τη φιλοξενία της, όμως για την 7χρονη προέκυψε ενδιαφέρον και από στενό συγγενικό της πρόσωπο.

Η Πρόνοια του Δήμου Αγρινίου έχει απευθυνθεί στην Εισαγγελία η οποία θα ζυγίσει τα δεδομένα και θα αποφασίσει ότι είναι καλύτερο για την ομαλή μετάβαση της 7χρονης στην επόμενη ημέρα.

Μέχρι στιγμής η 7χρονη φιλοξενείται από φιλική οικογένεια και συνεχίζει τα μαθήματά της ως μαθήτρια της Β’ Δημοτικού με τηλεκπαίδευση.

Το karvasaras.gr επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Κώστα Καλαντζή ο οποίος τόνισε την μεγάλη και συγκινητική ανταπόκριση πολιτών που θέλησαν από την πρώτη στιγμή να βοηθήσουν με κάθε τρόπο, ακόμη και να φιλοξενήσουν αν χρειαζόταν, την 7χρονη.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, μέλημα όλων είναι να μη διαταραχθεί, όσο το δυνατόν γίνεται μετά από ότι συνέβη, η ζωή του κοριτσιού και ανέφερε ότι σύντομα θα είναι γνωστή η απόφαση σχετικά με το που θα φιλοξενείται πλέον.

Μάλιστα εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Εισαγγελία θα λάβει την καλύτερη δυνατή απόφαση για την 7χρονη, η ιστορία της οποίας συγκίνησε όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

karvasaras.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα