Αγρίνιο: Ο Γιώργος Νικολόπουλος που έφυγε από τη ζωή και το δράμα του

06.01.2023 / 10:26
ka 42

Η ζωή του στο Αγρίνιο είχε γίνει μαρτυρική από το 2006 και μετά. Ένας βασανισμένος άνθρωπος, ο Γιώργος Νικολόπουλος, ανέβαινε το δικό του Γολγοθά που είχε συγκινήσει φίλους, συγγενείς και γείτονες…

Το φονικό με τους πέντε νεκρούς κυνηγούς το 2006, είχε θύμα και τον γιο του. Τέσσερα χρόνια μετά, ο Γιώργος Νικολόπουλος βιώνει στο Αγρίνιο μια νέα διπλή τραγωδία. Χάνει τη γυναίκα και την κόρη του, που δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν ποτέ το σοκ της απώλειας.

Από τότε ο ίδιος ήταν κλεισμένος στον εαυτό του. Ανέβαινε ένα Γολγοθά που είναι αδύνατον να περιγραφεί με λόγια. Ο επίλογος της δικής του ζωής, γράφτηκε με την έλευση του 2023. Με ορισμένες μνήμες να αναβιώνουν και τους κατοίκους της περιοχής, να ετοιμάζονται για το τελευταίο αντίο.

Σε ηλικία 62 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Νικολόπουλος και η θλιβερή είδηση προκάλεσε συγκίνηση και θλίψη στο Αγρίνιο. Πρόκειται για τον πατέρα ενός από τους πέντε κυνηγούς που σκοτώθηκαν το 2006 στα Καλύβια, σε ένα έγκλημα που συντάραξε το πανελλήνιο.

Ο 17χρονος Αλέξης ήταν ένας από τους αδικοχαμένους κυνηγούς και μάλιστα ήταν ο πατέρας του, ο πρώτος που έφτασε στον τόπο του πενταπλού φονικού. Τέσσερα περίπου χρόνια αργότερα, τον Ιανουάριο του 2010, έφυγαν από τη ζωή η σύζυγος και η 16χρονη κόρη του, που αυτοκτόνησαν καθώς δεν ξεπέρασαν ποτέ την απώλεια του Αλέξανδρου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα