«Αγρίνιο κάντο όπως το Αίγιο»: Όχι στη μεταφορά της Σχολής Ιστορίας – Αρχαιολογίας και προσφυγή στο ΣτΕ προτείνει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων

05.08.2022 / 14:58
agrinio

Ο Δήμος Αιγιάλειας μάχεται για να αποτρέψει τη μεταφορά της Σχολής Φυσικοθεραπείας στην Πάτρα και για το λόγο αυτό προσέφυγε και στο ΣτΕ.

Οι τοπικές αρχές μάλιστα καταγγέλλουν τον πρύτανη πως «εξοφλεί γραμμάτια» με τη μεταφορά των τμημάτων της πόλης τους και του Αγρινίου.


Ορμώμενος από αυτή την διεργασία, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας καλεί τον Δήμο Αγρινίου και τους κορυφαίους φορείς της πόλης να συμπράξουν με το Δήμο Αιγιαλείας και να προσφύγει νομικά στο ΣτΕ κατά της μεταφοράς του τμήματος Ιστορίας -Αρχαιολογίας και Φυσικοθεραπείας από Αγρίνιο και Αίγιο αντίστοιχα.


«Αν δε θελήσουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Αιγιαλείας οι κορυφαίες αρχές του τόπου, είμαστε παρόντες εμείς, οι πολίτες της πόλης και γονείς των 300 φοιτητών που αναίτια φεύγουν για Πάτρα. Θέλετε να προσφύγουμε μόνο εμείς; Είμαστε στη διάθεση του αγώνα του Δήμου Αιγιαλείας και του Δήμου Αγρινίου, αν θελήσει », σημειώνει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων.

ΠΗΓΗ: agrinionews.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα