Άγριες Μέλισσες: Το συγκλονιστικό ποστ της «Ουρανίας» – Τα κιλά και η μάχη με το κάπνισμα

08.05.2021 / 21:44
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kavali-3

Κι όμως η Αμαλία Καβάλη, η οποία φέτος ξεδίπλωσε το υποκριτικό της ταλέντο και μας έκανε να τη λατρέψουμε μέσα από τον μοναδικό της ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του Ant1, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, αναφέρθηκε στη μάχη της με το κάπνισμα και στα σχόλια για τα κιλά της.

«Λίγο ξέρω πως βρέθηκε αυτή η τρύπα στην ψυχή μου που από έφηβη στουμπώνω με τσιγάρο και αλκοόλ. Θες για να την ηρεμήσω, θες για να τη γεμίσω, θες για να την καπνίσω να βγει έξω να τη δω τι είναι… για όλα αυτά το χέρι μου ποτε δεν ήταν μοναχό χωρίς τσιγάρο. Και ήδη 4 φορές το έχω κόψει και 3 το ξαναρχισα- πάντα κάποια στιγμή που το μέσα μου αντάριαζε.

Όμως πέρυσι πρώτη φορά κατάλαβα κάτι ακόμα.
Πάντα όταν το έκοβα έπαιρνα κιλά. Έφτανα από τα 53 στα 60. Κι οσο και αν προσπαθούσα ακόμα κιαν είχαν περάσει δυο χρόνια από το κόψιμο ο δείκτης της ζυγαριάς σταμάταγε σαν πεισμωμενο άλογο στα 57,5. Και μια χαρα κούκλα είμαι στα 60 κιλά, αλλα έλα που είμαι ηθοποιος και οι φίλοι μου επισήμαιναν πως δεν είμαι «στην καλή μου φάση» . Δεν ξανάρχιζα το κάπνισμα μόνο γιατί πάθαινα μια συναισθηματική κρίση, κουραζόμουν να προσπαθώ για την ωραία μου εικόνα. Με το που το ξεκίναγα ξανά σε ένα χρόνο πάλι 53 κιλά ήμουν. Ήμουν σε καλή φάση. Αισθανόμουν όμορφη. Έτοιμη.

Στις έρευνες φαίνεται πως οι γυναίκες δεν κόβουν το κάπνισμα ή το ξεκινούν ξανά για τα κιλά.
Προχτές ανέβηκα στη ζυγαριά… 60.
Δεν καπνίζω όμως
Λεω να προσπαθήσω να βαφτίσω αυτό
«Είμαι στην καλή μου φάση», σημείωσε η ίδια με τις followers της να στέκονται στο πλευρό της γιατί ναι, η Αμαλία ή η Ουρανία, όπως την έχετε αγαπήσει, είναι στην καλύτερη της φάση και φαίνεται!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα