Παρασκευή, 19.08.2022, 7:26 πμ

Άγριες Μέλισσες: «Θα γίνει χαμός, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, αυτό που έρχεται είναι εντυπωσιακό»

16.12.2020 / 20:17
γκο 30

«Θα γίνει χαμός, οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες είναι ραγδαίες. Αυτό που έρχεται είναι πολύ εντυπωσιακό» ανέφερε ο Χρήστος Πλαΐνης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης.

Ο τηλεοπτικός Τόλιας, μίλησε για τις εξελίξεις τις οποίες θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στις «Άγριες Μέλισσες» και αποκάλυψε πως ο Βόσκαρης θα αρραβωνιαστεί με τη Σοφούλα.

«Θα γίνει χαμός, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Αυτό που έρχεται είναι πολύ εντυπωσιακό. Ναι, πολλά γίνονται με τον Βόσκαρη. Εγώ δεν τον ξέρω καλά τον Βόσκαρη, λίγα πράγματα γνωρίζουμε στο χωριό. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες γι’ αυτόν. Είμαι λίγο επιφυλακτικός.

 Οι δύο αρχές του τόπου, ο κοινοτάρχης και η αστυνομία πρέπει να έχουν μια καλή συνεργασία και επικοινωνία. Και με αφορμή αυτό εγώ είμαι κάπως θετικά προσκείμενος σε εκείνον, αλλά μέχρι εκεί, γι’ αρχή.

Το σπάσιμο του αρραβώνα θίγει την υπόληψη της οικογένειας και δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Ο Βόσκαρης θα μπει στη ζωή μας για τα καλά. Εγώ μαθαίνω την αλήθεια και χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Έχω μια άρνηση και ένα κράτημα όσον αφορά την ακύρωση του αρραβώνα με τον Άγγελο, με τη διαφορά ηλικίας της Σοφούλας με τον Βόσκαρη.

Είναι κάτι που με ανησυχεί και με δυσκολεύει. Θα αντιδράσω έντονα. Θα περάσουμε από 40 κύματα. Θα υπάρξουν πολύ έντονες αντιδράσεις», είπε ο Χρήστος Πλαΐνης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα