Άγριες Μέλισσες: Στα… χαρακώματα Δρόσω και Ασημίνα

09.03.2021 / 9:51
agries_melisses

Ο Σέργιος είναι ενθουσιασμένος με την επικείμενη μετακόμιση στο Παρίσι, όμως, η πραγματική του μητέρα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη.
Τα μαχαίρια στις Άγριες Μέλισσες έχουν βγει για τα καλά και όσο περνούν τα επεισόδια τόσο η αγωνία για το μέλλον μεγαλώνει. Η Ασημίνα και η Δρόσω για ακόμα μια φορά είναι στα χαρακώματα και το κλίμα ανάμεσά τους είναι πολεμικό.

Στο αποψινό επεισόδιο ο Προύσαλης αφήνεται ελεύθερος, σε αντίθεση με τον Νέστορα που περνάει το βράδυ του στο κρατητήριο. Όμως, μια απρόσμενη συνάντηση από το παρελθόν του, μέσα στα γραφεία της Ασφάλειας, θα τον φέρει αντιμέτωπο με τη σωτηρία ή την καταστροφή του.

Μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στο σπίτι του Μιλτιάδη θα βάλει σε κίνδυνο τη σχέση του με τον Ευτύχη. Οι συγκρούσεις μεταξύ της Ουρανίας και του Κυριάκου συνεχίζονται αμείωτοι, ενώ ο Σωκράτης οδηγείται σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές καθώς ο φόβος του για τον Δούκα τον έχει κυριεύσει.

Ο Σέργιος είναι ενθουσιασμένος με την επικείμενη μετακόμιση στο Παρίσι, όμως, η Δρόσω δεν είπε ακόμα την τελευταία της λέξη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα