Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ξανά στα δικαστήρια οι αδερφές Σταμίρη;

02.04.2021 / 13:01
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
melisses1-1-682x384

Τι θα συμβεί με τις αδελφές Σταμίρη στα επόμενα επεισόδια των Μελισσών; Ο Δημήτρης Μαζιώτης, ο ηθοποιός που παίζει τον δικηγόρο Μιχάλη Σαράφη στις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και κλήθηκε να απαντήσει για το αν θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλες δικαστικές διαμάχες ανάμεσά τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σαράφης μέχρι στιγμής βρέθηκε στο πλευρό της Ελένης και στις δύο δίκες.

Οι αδελφές Σταμίρη μπαίνουν σε νέους μπελάδες στις Άγριες Μέλισσες, αφού η Ασημίνα αποκαλύπτει στον Νικηφόρο ότι το φόνο τον έχουν κάνει και οι τρεις. Θα απευθυνθούν στον Σαράφη και πάλι;
Δεν έχω ακόμα εικόνα για το τι θα συμβεί. Αν συμβεί όμως αυτό, σίγουρα θα τις συμβουλέψει να μη σκαλίζουν αυτή την υπόθεση, γιατί θα βρεθούν μπλεγμένες. Μπορεί να προκύψουν στοιχεία που θα τις οδηγήσουν εκ νέου στο δικαστήριο. Και όχι μόνο την Ελένη, αλλά και τις τρεις.

Θα βρεθεί και η Ελένη ξανά στο δικαστήριο στις Άγριες Μέλισσες; Δεν έχει τελειώσει για εκείνη η συγκεκριμένη υπόθεση;
Φυσικά, αφού θα κατηγορηθεί για ψευδομαρτυρία. Δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί δεν έχω διαβάσει τα σενάρια, αλλά θεωρητικά, με τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα, έρχεται ένας καταιγισμός γεγονότων, που μπορεί να οδηγήσουν και σε μια νέα δικαστική διαμάχη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα