Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Τόλιας, η Χούντα και οι ανατροπές στον τρίτο κύκλο

07.07.2021 / 16:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
agries-melisses-1102-1536x1021

Απίστευτες ανατροπές στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλιοσες. Ποιος θα είναι ο ρόλος που θα παίξει ο Χρήστος Πλαΐνης;

Απίστευτες οι ανατροπές στα πρώτα που θα παρακολουθήσουμε στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες. Ο Χρήστος Πλαΐνης είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος εμφανίζεται από τα πρώτα επεισόδια της σειράς και θα συνεχίσει κανονικά και στον τρίτο κύκλο.

Ο ρόλος του Τόλια στις δύο προηγούμενες σεζόν έχει περάσει από διάφορα στάδια, άλλοτε κακός άλλοτε καλός, δίκαιος ή άδικος, αυστηρός ή κατανοητικός, είναι ένας ήρωας που ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί.

Στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες, η χούντα θα ανατρέψει πολλά και κυρίως, θα αλλάξει πολλούς από τους χαρακτήρες που γνωρίζουμε. Το βασικό ερώτημα είναι ποιος θα βρεθεί στο πλευρό της χούντας και ποιος θα σταθεί απέναντι;

Ο Χρήστος Πλαΐνης, ο οποίος δίνει εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! μαζί με την σύζυγό του Σταυρίνα Ψιμοπούλου, απαντά στην ερώτηση που του θέτει ο Γιάννης Βίτσας…

Χρήστο στον επόμενο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες, ο Τόλλιας, ο ρόλος που υποδύεσαι, θα συμμαχήσει με τη Χούντα;

Δε θα συμμαχήσει με τη Χούντα. Ο χαρακτήρας είναι λίγο περίεργος και θα υπάρξουν πολλές ανατροπές. Λόγω της θέσης και του αξιώματός του, θα είναι ο φύλακας άγγελος των συγχωριανών του και θα κρατά τις ισορροπίες, ώστε να μη δημιουργηθούν εντάσεις στο χωριό για να μην ζήσουν οι κάτοικοι χειρότερες στιγμές.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα