Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Μία απόπειρα φυγής, μία εγκυμοσύνη και μια απρόσμενη επίσκεψη ταράζουν το Διαφάνι

25.02.2021 / 19:16
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
AGRIES_MELISSES1

Οι καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά “Άγριες Μέλισσες” πρόκειται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό στα επόμενα επεισόδια.

Σύμφωνα με το “Tv o’clock” και τη Σοφία Τσίρκα, η Σοφούλα έχοντας καταλάβει πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο Βόσκαρης, αποφασίσει να το σκάσει κρυφά. Ωστόσο, γίνεται αντιληπτή και τα σχέδιά της ανατρέπονται.

Την ίδια στιγμή, τόσο στο σπίτι των Σεβαστών, όσο και στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη έχουμε χαρές, αφού από τη μία πλευρά η Πηνελόπη ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της, ενώ από την άλλη η Ελένη παντρεύεται τον Λάμπρο. Τι και αν η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα, οι δυο τους κατάφεραν να επισφραγίσουν την αγάπη τους.

Η επίσκεψη του Βόσκαρη μαζί με τη Σοφούλα στο σπίτι των πεθερικών τους ανησυχεί την Παγώνα και τον Τόλλια, αφού παρατηρούν μια αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης τους. Το ίδιο αναστατωμένος φαίνεται να είναι και ο Μελέτης, όταν μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Πηνελόπης, καθώς συνειδητοποιεί πως την έχασε για πάντα.

Η Δρόσω με τον Κωνσταντή εξακολουθούν να βρίσκονται κρυφά και να απολαμβάνουν τον έρωτά τους, ενώ στο Διαφάνι καταφθάνουν η Μαντάμ Κούλα μαζί με τον Νώντα, προκειμένου να γνωρίσουν τους κατοίκους του χωριού.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα