Άγριες Mέλισσες spoiler: H Ελένη μόνη στο Διαφάνι – Υπέρ των αντιστασιακών η Ασημίνα

30.06.2021 / 13:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
30-768x448-1

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών. Τα επεισόδια μπορεί να έχουν σταματήσει λόγω καλοκαιριού, ωστόσο βγαίνουν συνεχώς στη δημοσιότητα spoilers με το τι θα δούμε από Σεπτέμβρη.

Η σειρά είναι γνωστό πως θα μεταφερθεί έξι μήνες μετά, στη Δικτατορία και οι αγαπημένοι μας ήρωες θα μπουν σε νέες περιπέτειες. Η Ελένη, σύμφωνα με το Tv24 θα μείνει πίσω στο Διαφάνι μόνη της χωρίς τον Λάμπρο και εκτεθειμένη σε νέο κίνδυνο που ακούει στο όνομα Ακύλας Μεγαρίτης. Όσο για την Ασημίνα, που και εκείνη έδειχνε πάντα να είναι η δίκαιη, θα περάσει δύσκολες στιγμές στη μαύρη περίοδο της δικτατορίας καθώς θα ταχθεί υπέρ των αντιστασιακών.

Η μεσαία αδελφή Σταμίρη θα δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που ξέραμε. Η δράση της θα είναι στην αρχή κρυφή, παράνομα θα υποθάλπει τους αντιστασιακούς, προσφέροντας τους εκτός από τροφή, στέγη και κρυψώνα. Όμως, όταν αποκαλυφθούν όσα κάνει θα βρεθεί στο στόχαστρο των χουντικών που θα την κυνηγήσουν και θα την επικηρύξουν. Η ζωή της θα βρίσκεται συνεχώς σε θανάσιμο κίνδυνο, ενώ όταν θα τη συλλάβουν θα τη βασανίσουν ανελέητα. Την ίδια ώρα, θα γίνουν και προσπάθειες επανασύνδεσης με τον Νικηφόρο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα