Άγριες Μέλισσες Spoiler: Εντολή εξόντωσης για τον Λάμπρο

06.07.2021 / 11:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
gotsopoulos-agries

Αυλαία έριξαν οι Άγριες Μέλισσες στις αρχές Ιουνίου με ένα καθηλωτικό φινάλε, ανανεώνοντας το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για την επόμενη σεζόν.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο τηλεοπτικός «Λάμπρος» είναι ένας από τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν και στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς.

Σε λίγες μέρες αρχίζουν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου για την επιτυχημένη σειρά με νέα σκηνικά και με αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα και πράγματα.
Ο Ζάχος, που ακόμα δεν έχει κλείσει τυπικά ο ρόλος ως προς τον ηθοποιό που θα τον υποδυθεί, μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στο Διαφάνι και βρίσκει παντρεμένη την Ελένη με τον Λάμπρο.

Πάντα, φυσικά, ήξερε ότι για εκείνη, ο δάσκαλος ήταν ο άντρας της ζωής της και γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο δεν είχαν προχωρήσει τη σχέση τους σε γάμο.

Ο Ζάχος, αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, ζητάει μετάθεση και φεύγει από το χωριό, γιατί δεν μπορεί, να διαχειριστεί τον χωρισμό του από την Ελένη. Τα χρόνια έχουν περάσει και το νέο καθεστώς της χούντας τον φέρνει ξανά πίσω.

Την ίδια στιγμή, ο Ακύλας δρώντας παρασκηνιακά και για να εκδικηθεί τον θάνατο του αδελφού του, του Αχιλλέα Μεγαρίτη, φροντίζει να στείλει τον Λάμπρο στην εξορία.

Η Ελένη μένει πίσω, απελπισμένη, που για μια ακόμα φορά η ζωή τη χωρίζει με τον άντρα της και μάλιστα σε μια περίοδο που προσπαθούσαν να ορθοποδήσουν μετά την καταστροφή. Ωστόσο δεν λυγίζει και προσπαθεί να προχωρήσει με τις αδελφές της, όταν μαθαίνει ότι στο Διαφάνι βρίσκεται ο Ζάχος.

Η συνάντηση τους είναι αναπόφευκτη και η Ελένη του εξιστορεί τι έχει συμβεί στη ζωή της και ότι ο Λάμπρος βρίσκεται στην εξορία, άδικα κατηγορούμενοι για δράση κατά της κυβέρνησης.

Ο Ζάχος είναι συμπονετικός απέναντί της, της συμπαραστέκεται σαν φίλος και δείχνει ότι είναι εκεί για να την προστατέψει αλλά και να τη βοηθήσει.

Η Ελένη, σύμφωνα με το TV24 αισθάνεται ότι έχει κάποιον δίπλα της που μπορεί να κάνει κάτι και να φέρει τον Λάμπρο πίσω από την κόλαση που ζει.

Ο Ζάχος, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει την Ελένη και δεν έχει φτιάξει τη ζωή του, βρίσκει την ευκαιρία για να την κρατήσει κοντά του και -γιατί όχι,- να την απομακρύνει εντελώς από τον Λάμπρο.
Έτσι αρχίζει να της δίνει ελπίδες ότι έχει τις γνωριμίες και μπορεί να μεσολαβήσει ώστε να αφήσουν ελεύθερο τον άντρα της. Ωστόσο, παρότι ο ίδιος δεν είναι κακός άνθρωπος, καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο, τυφλωμένος από την αγάπη του για την Ελένη.

Κάθε μέρα βρίσκεται κοντά της και κάθε μέρα της υπόσχεται ότι δεν θα αργήσει η επιστροφή του Λάμπρου και ότι όλα τα έχει δρομολογήσει.

Οι μέρες όμως περνάνε και ο Λάμπρος όχι μόνο δεν επιστρέφει στο Διαφάνι και στην Ελένη, αλλά ο Ζάχος κανονίζει να τον κρατάει όσο πιο πολύ γίνεται στην εξορία, με σκοπό να έχει την ευκαιρία να ξανακάνει ίσως δική του την Ελένη…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα