Άγριες Μέλισσες Spoiler: 5 θάνατοι ταράζουν το Διαφάνι στα επόμενα επεισόδια

28.04.2021 / 23:08
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
sto 29

Οι εξελίξεις στο Διαφάνι θα είναι συγκλονιστικές στα επεισόδια που θα προβληθούν μετά το Πάσχα. Καθώς οι Άγριες Μέλισσες οδεύουν προς την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το φινάλε θα γραφτεί με αίμα.

Αυτό που υπόσχονται σίγουρα οι σεναριογράφοι, και σύμφωνα με όσα ρεπορτάζ έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι πως ο θάνατος θα χτυπήσει για τα καλά το Διαφάνι.
Βέβαια, από επίσημα χείλη δεν έχει διαρρεύσει ούτε πόσοι, ούτε ποιοι, ούτε πως θα «πεθάνουν».

Τα spoilers για τις Άγριες Μέλισσες, όμως, πάνε κι έρχονται. Μάλιστα, έχει αρχίσει να γράφεται πως πως όχι ένας και δύο αλλά πέντε από τους πρωταγωνιστές της σειράς θα ολοκληρώσουν τη συμμετοχή τους στο σίριαλ, δίχως μέχρι στιγμής να επιβεβαιώνεται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Epsresso για τις Άγριες Μέλισσες, ο θεσσαλικός κάμπος θα δεχτεί στη γη του τους: Μιλτιάδη Σεβαστό, Εισαγγελέα Γραμματικό, Ανέτ Ρουσώ, Μάνο Βόσκαρη αλλά και τον Μελέτη! Ξεκινήστε, δηλαδή, να κλαίτε από τώρα.

Ο Αλέξης Γραμματικός, ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη θα χάσει τη ζωή του σε καρτέρι θανάτου από μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης. Η Πηνελόπη βυθίζεται σε θλίψη.

Ο Μιλτιάδης θα μπει στο ψυχιατρείο, όταν ο Μελέτης, σε μια συμπλοκή τους στον συνεταιρισμό, θα του ψιθυρίσει στο αφτί ότι αυτός σκότωσε τον Γιάννο, με αποτέλεσμα να πάθει νευρικό κλονισμό. Οι σεναριογράφοι στις Άγριες Μέλισσες θέλουν να λυτρώσουν αυτόν τον χαρακτήρα κι έτσι θα τον δούμε να πεθαίνει ηρωικά στο ψυχιατρείο.

Κάποια από τα spoilers θέλουν τον Μιλτιάδη πριν από τον εγκλεισμό του να σκοτώνει τον Μελέτη. Η Ανέτ, βλέποντας νεκρό τον γιο της και τον αδελφό της στο ψυχιατρείο, πεθαίνει από ανακοπή καρδιάς.

Την ίδια στιγμή, ο Μάνος Βόσκαρης, όταν θα μαθευτεί ένα μεγάλο οικογενειακό του μυστικό, θα δώσει τέλος στη ζωή του, βουτηγμένος στις τύψεις.

Σημειώνουμε πως όλα τα παραπάνω είναι ανεπίσημες διαρροές, τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, καθώς θεωρείται σίγουρο πως η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης κρατούν κάποια από τα χαρτιά τους κλειστά, τα οποία θα μπορούσαν να ανατρέψουν πολλά από όσα ακούγονται.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα