Άγριες Μέλισσες: Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός θα κάνει τον… περιπτερά στο Διαφάνι;

02.07.2021 / 14:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
agries-melisses-1102-1536x1021

Άλλη μια είδηση για τον τρίτο κύκλο των Μελισσών ανακοινώθηκε σήμερα – και πραγματικά μας προετοιμάζει για μεγάλες στιγμές.

Το καστ της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» όλο και μεγαλώνει. Ο τρίτος κύκλος της παραγωγής σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και Λευτέρη Χαρίτου έρχεται με νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν τις ζωές των ηρώων και θα τους βάλουν σε νέες περιπέτειες.

Πέρα από τους Αιμίλιο Χειλάκη, Άρη Σερβετάλη, Δημήτρη Μοθωναίο, και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης θα γίνει κάτοικος του θεσσαλικού κάμπου!
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, ο ηθοποιός ήρθε από το Ιράν στην Ελλάδα και συζήτησε με την παραγωγή της σειράς «Άγριες μέλισσες» για τον νέο του ρόλο, που θα είναι καταλυτικός για την εξέλιξη της ιστορίας, καθώς θα υποδυθεί έναν περιπτερά ο οποίος θα δίνει πληροφορίες στα χρόνια της δικτατορίας.

Να σημειωθεί ότι στο Ιράν ο Μπουγιούρης πήρε μέρος στη σειρά «Σαλμάν Φαρσί», η οποία είναι η ακριβότερη παραγωγή που έχει γίνει ποτέ για την ιρανική τηλεόραση. Ο ρόλος του ήταν ιδιαίτερα σημαντικός, αφού υποδύεται τον αυτοκράτορα Νικηφόρο Α’.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα