Άγριες Μέλισσες: Οι παλιοί εχθροί ξανασυναντιούνται

01.05.2021 / 15:53
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
agries-melisses-1

Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη και τον Σπανό προσπαθούν να στριμώξουν τον Δούκα για την υπόθεση του Θεμέλη. Στις Άγριες Μέλισσες, ο Αλέξης συνεχίζει να ερευνά κρυφά απ’ όλους αυτή την ιστορία και θέλει να βοηθήσει να αποκαλυφθεί η εμπλοκή του πεθερού του. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό “TV O’ CLOCK”, ο Μεγαρίτης τούς παρακολουθεί στενά και μαθαίνει τα σχέδιά τους έγκαιρα. Λίγη ώρα αργότερα, ο Δούκας έχει μια συνάντηση μαζί του και πληροφορείται από τον Αχιλλέα πως ο Αλέξης προσπαθεί ν’ αποδείξει την εμπλοκή του στο φόνο του Θέμελη λέγοντάς του πως πρέπει να είναι πιο προσεκτικός.

Από την άλλη, ο Αχιλλέας με τη σειρά του ανακαλύπτει στο πρόσωπο του Αλέξη έναν παλιό εχθρό. Οι δυο τους έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν και ο Αχιλλέας αποφασίζει να μπει περισσότερο στην υπόθεση και να μην αφήσει τον Αλέξη να φτάσει στα ίχνη του Δούκα. Έτσι κι αλλιώς, και ο Μελέτης με τον εισαγγελέα είναι άσπονδοι εχθροί και βρίσκει στον Αχιλλέα έναν ακόμη σύμμαχο εναντίον του Αλέξη στις Άγριες Μέλισσες.

Εν τω μεταξύ, η Πηνελόπη ανακαλύπτει την έρευνα που κάνει ο Αλέξης εναντίον του πατέρα της και εκείνος ζητά τη βοήθειά της. Προσπαθεί, μάλιστα, να την πείσει να τον βοηθήσει και να μην πάρει το μέρος της οικογένειάς της. Παράλληλα, ο Αχιλλέας, στις Άγριες Μέλισσες, προσφέρει ακόμη μία φορά τις υπηρεσίες του στον Δούκα κάνοντάς του μια πρόταση που θα τον φέρει ένα βήμα πριν γίνει ο κυρίαρχος ολόκληρου του Διαφανίου.

Από spoiler που έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό για τις Άγριες Μέλισσες, έχει γίνει γνωστό πως ο Αλέξης Γραμματικός θα χάσει τη ζωή του σε καρτέρι θανάτου από μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης, ενώ ερευνά το θάνατο του Θέμελη. Όπως φαίνεται, θα κλείσουν οι ανοιχτοί λογαριασμοί του παρελθόντος…

newsit.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα