Παρασκευή, 26.11.2021, 7:54 μμ

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης γίνεται χαφιές της χούντας

22.08.2021 / 8:59
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ko 38

Ο τρίτος και πολυαναμενόμενος κύκλος των Άγριων Μελισσών είναι προ των πυλών και όπως είναι ήδη γνωστό θα διαδραματίζεται στην σκοτεινή περίοδο της χούντας. Σε αυτό το χρονικό και πολιτικό πλαίσιο, μια νέα συμμαχία θα δημιουργηθεί προκειμένου να… βάλει σε νέες περιπέτειες τους ήρωες της σειράς.

Η συμμαχία αυτή θα είναι του Μελέτη με τον Ακύλα Μεγαρίτη! Αν και αυτή είναι μια εξέλιξη που σίγουρα οι φανατικοί της σειράς περίμεναν, σίγουρα θα προκαλέσει αναβρασμό στο Διαφάνι. 

Ο Μελέτης εξακολουθεί θα αναζητήσει τρόπους να εκδικηθεί για το θάνατο του Αχιλλέα. Εκείνος θα είναι αυτός που θα υποδεχτεί τον Ακύλα Μεγαρίτη στο χωριό και θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί και να εγκατασταθεί στο αρχοντικό των Σεβαστών, όπου θα μείνει με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους.

Ο Μελέτης γίνεται ο χαφιές του Ακύλα, ο οποίος σπέρνει τον τρόμο στο Διαφάνι και τον βοηθάει πολύ γρήγορα να εξουσιάσει το χωριό. Ο Μελέτης καταλαβαίνει από την αρχή πως πρέπει να είναι κοντά στον Ακύλα, καθώς είναι άνθρωπος της χούντας και όσο τον εμπιστεύεται, τόσο εκείνος όσο και ο Δούκας δεν κινδυνεύουν.

Όπως αποκάλυψε το περιοδικό «MYtv», ο Μελέτης μεταφέρει στον Ακύλα τις πολιτικές πεποιθήσεις όλων των κατοίκων του Διαφανίου και με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει τη δική του ευημερία στην πιο σκληρή και σκοτεινή περίοδο για το Διαφάνι!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα