Άγριες Μέλισσες: Ο “Μπάμπης” προειδοποιεί τους τηλεθεατές για τη νέα σεζόν

05.08.2021 / 14:18
720_789776_6e6d4a012a-8929c771c464251b

«Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένα κομβικό σημείο της ζωής μου», λέει ο Γιάννης Βασιλώττος. Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Τηλεθεατής», ο “Μπάμπης” από τις Άγριες Μέλισσες, μίλησε για την επόμενη σεζόν της σειράς, αλλά και για το ρόλο του που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο ηθοποιός προειδοποίησε το τηλεοπτικό κοινό πως το επίπεδο στις Άγριες Μέλισσες θα ανέβει πάρα πολύ τονίζοντας μάλιστα πως θα είναι σαν να βλέπουμε μια κινηματογραφική ταινία καθημερινά.

Στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών θα σας δούμε στην εξορία;

Ναι, έτσι έμαθα κι εγώ. Θα πάμε στην εξορία και θα περάσουμε δύσκολα, όπως όλοι όσοι το βίωσαν αυτό στο παρελθόν. Χαίρομαι που θα ερμηνεύσω ένα ρόλο που έχει περάσει όλα αυτά και νιώθω τιμή που θα κάνω κάτι τέτοιο.

Φαντάζομαι ότι η Ασημίνα δεν θα φύγει από το μυαλό του Μπάμπη…

Αυτό δεν το γνωρίζω ακόμα. Αυτό που έχω καταλάβει διαβάζοντας τα καινούργια σενάρια και μπορώ να σας πω είναι ότι το επίπεδο θα ανέβει πάρα πολύ από όλες τις απόψεις. Θα είναι σαν να βλέπουμε μια κινηματογραφική ταινία καθημερινά.

Η σειρά αυτή άλλαξε τη ζωή σας;

Εννοείται, ανέβηκα πολλά σκαλιά, και επαγγελματικά και καλλιτεχνικά και ως άνθρωπος. Για μένα είναι ένα κομβικό σημείο της ζωής μου.

Ο ρόλος του Μπάμπη αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο…

Ναι, χαίρομαι πολύ που ο κόσμος έχει αγαπήσει το ρόλο και με σταματάει στο δρόμο για να μου μιλήσει. Αυτό με κάνει να νιώθω ότι αναγνωρίζεται και η δουλειά που κάνω ως ηθοποιός.

Ποια στοιχεία του χαρακτήρα του έχετε αγαπήσει εσείς;

Την ανεμελιά του, το γεγονός ότι δεν σκέφτεται πολύ πριν μιλήσει και την αντίσταση που φέρνει στο κατεστημένο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα