Άγριες Μέλισσες: Ο Αιμίλιος Χειλάκης εισβάλει στο Διαφάνι και το χωριό γνωρίζει πολλά δεινά

25.05.2021 / 15:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
agries-melisses-1-1

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» πλησιάζει προς το τέλος του και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Στα τελευταία επεισόδια θα δούμε το τέλος κάποιων ηρώων ενώ τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν θα μας προετοιμάσουν για τον τρίτο κύκλο που θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβρη.

Σε αυτόν θα δούμε να μπαίνει ο Αιμίλιος Χειλάκης και να φέρνει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι.
Όπως αναφέρει το «Τηλέραμα», ύστερα από όσα έχουν συμβεί στο χωριό, ο τόπος δεν χωρά τον Δούκα και τη Μυρσίνη, που αποφασίζουν να μετακομίσουν στο σπίτι τους στη Λάρισα. Και ενώ εκεί ο «ισχυρός άντρας» θα καταστρώνει τα καινούρια επιχειρηματικά σχέδιά του, θα δώσει το αρχοντικό του στο Διαφάνι για να γίνει «κέντρο» ανθρώπων της εξουσίας που τον βοήθησαν να γλιτώσει από τη φυλακή.

Έτσι, μετά τον Θωμά Κυπραίο και τον Μάνο Βόσκαρη, ένας άνθρωπος του καθεστώτος, που θα τον ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης μπαίνει στη σειρά. Θα ενσαρκώνει τον Ακύλα Μεγαρίτη, τον αρχηγό των «Αβάντων», της οργάνωσης που μάχεται τον κομμουνισμό και έχει εθνικιστικές ιδέες.

Θυμίζουμε ότι στα έως τώρα επεισόδια, ο Ακύλας έχει φυλακιστεί και την αρχηγία των «Αβάντων» έχει αναλάβει ο αδερφός του, ο Αχιλλέας, που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό που τότε, στη δίκη του αδελφού του, ήταν βοηθός εισαγγελέα. Ο καινούργιος κύκλος όμως της σειράς μας μεταφέρει στα χρόνια της στρατιωτικής δικτατορίας και τότε ο Ακύλας θα αποφυλακιστεί και θα προκαλέσει πολλά δεινά στους κατοίκους του Διαφανίου. Όσο για το πότε θα τον δούμε, στο «Πρωινό» αναφέρθηκε σήμερα ότι ο ηθοποιός θα μπει τελικά στο τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν σε μια καθοριστική σεζόν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα