Άγριες Μέλισσες – “Λύγισε όλο το συνεργείο, κλαίγαμε στο γύρισμα”

13.10.2021 / 21:46
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ma 25

Συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια ολόκληρου του συνεργείου των «Άγριων Μελισσών» έφερε μια σκηνή η οποία δεν έχει προβληθεί ακόμα στον «αέρα» του Ant1.

Ο τηλεοπτικός «Μπάμπης» ο οποίος μαζί με τον «Προκόπη» και τον «Λάμπρο» βρίσκονται εξορία στη Λέρο περνάνε δύσκολες στιγμές με πολλά βασανιστήρια.

Ο Γιάννης Βασιλώττος, ο οποίος υποδύεται τον Μπάμπη, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό MyTv και αποκάλυψε πως θα προβληθεί μια σκηνή στην οποία όλο το συνεργείο έκλαιγε.

Ο Μπάμπης μέχρι τώρα είναι στην εξορία, αλλά θα γυρίσει στο Διαφάνι. Θα προσπαθήσει να ξαναγίνει άνθρωπος, γιατί κανένας δεν γύρισε από την εξορία αλώβητος, είτε σωματικά είτε ψυχολογικά. Θα προσπαθήσει να αποβάλει πράγματα και συναισθήματα που έζησε και να φτιάξει ξανά τη ζωή του.

Ο Κυριάκος και η Ουρανία θα φτάσουν στη Λέρο για να τον δουν. Τι θα συμβεί στην πρώτη τους συνάντηση; Ήταν μια πολύ συγκινητική σκηνή αυτή. Ο Κυριάκος, όταν φτάνει στη Λέρο με την Ουρανία, λέει ένα τραγούδι που έγραψε για το γιο του. Και όλο το συνεργείο λύγισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Κλαίγαμε όλοι και για εμένα ήταν βαθιά και σημαντική σκηνή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα