Άγριες Μέλισσες: Γκρεμίζει τον κόσμο της Δρόσως με εξευτελιστικό τρόπο

28.01.2021 / 17:27
droso

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται με εξελίξεις που μας εκπλήσσουν, αλλά ένα πρόσωπα που προκάλεσε μεγάλες ταραχές αποχωρεί. Ο Τάκης φεύγει από το Διαφάνι, αφού ολοκληρώσει πρώτα όλο το κακό που έχει κάνει, με τον χειρότερο τρόπο. Ο ίδιος πετάει φυλλάδια σε όλο το χωριό και αποκαλύπτεται η πραγματική δουλειά της Δρόσως στην Τρούμπα.

Κι ενώ η Δρόσω πιστεύει πως, τουλάχιστον από εδώ και πέρα, όλα θα πάνε καλά στη σχέση της με τον Κωσνταντή, το σενάριο στις Άγριες Μέλισσες ανατρέπει εκ νέου τα δεδομένα. Όπως ανέφερε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, το ζευγάρι θα βρεθεί σε μεγάλη κρίση και θα χωρίσουν εκ νέου.

Αιτία για τον χωρισμό είναι ότι μαθαίνεται στο χωριό η παράνομη σχέση τους και υπάρχουν έντονες αντιδράσεις, τόσο από την οικογένεια των Σεβαστών όσο και από τις αδελφές Σταμίρη. Ο Κωνσταντής τρελαίνεται με αυτή την απόφαση γιατί είναι πολύ ερωτευμένος με την Δρόσω και θα κάνει τα πάντα για να την ξαναφέρει στην αγκαλιά του. Προχωρά σε μια κίνηση που την σοκάρει.

Ο Κωνσταντής προτείνει στην Δρόσω, στις Άγριες Μέλισσες, να παντρευτούν και να κάνουν παιδί. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί γιατί η εκκλησία δεν επέτρεπε δύο αδελφοί να παντρευτούν δύο αδελφές. Αυτό φέρνει την Δρόσω σε πολύ δύσκολη θέση, όμως δίνει μία ακόμα ευκαιρία στον Κωσνταντή. Του λέει πως κι εκείνη θέλει να είναι μαζί του, αλλά θα παραμείνουν ζευγάρι χωρίς να προχωρήσουν σε κάποια περαιτέρω κίνηση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα