Άγριες Μέλισσες : Δρόσω και Κωνσταντής γίνονται παράνομο ζευγάρι

29.12.2020 / 17:28
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
29

Η νέα χρονιά βρίσκει το Διαφάνι και τις «Άγριες Μέλισσες» με πολλές ίντριγκες, μυστικά που αποκαλύπτονται και νέα πρόσωπα που επηρεάζουν κομβικά τις εξελίξεις στη ζωή των τριών αδελφών Σταμίρη. Ο Λάμπρος δεν καταφέρνει να πάρει την Ελένη μακριά από το Διαφάνι και ο Μάνος Βόσκαρης «κάνει πιόνι» του τη Σοφούλα, θέλοντας να εδραιώσει τη θέση του στο χωριό. Σε μια προσπάθειά του να κακοποιήσει πάλι την Ελένη, ο Μάνος βλέπει το νέο της πρόσωπο και η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη των εγκλημάτων του ξεκινά.

Η Δρόσω θ’ ανταποκριθεί στον έρωτα του Κωνσταντή και θα του εξομολογηθεί ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Θα γίνουν ζευγάρι, θα ζήσουν μια νύχτα έντονου πάθους, θα κρατήσουν τον δεσμό και τη σχέση τους μακριά από όλους και από όλα, ως παράνομο ζευγάρι. Ο Τάκης, όμως, φτάνει στο Διαφάνι και θα εκβιάσει τη Δρόσω αφενός με το παιδί αφετέρου με την ιστορία της Τρούμπας.

Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντής θα πέσει, επίσης, θύμα εκβιασμού από τη Δόμνα, καθώς εκείνη θα του αποκαλύψει πως γνωρίζει τα πάντα για τη φυτεία κάνναβης και ότι αν δεν μείνουν μαζί θα τον καταδώσει στην αστυνομία. Στη συνέχεια, έρχεται μια μεγάλη σύγκρουση στο Διαφάνι ανάμεσα στον Κωνσταντή και στη Δρόσω και χωρίζουν άδοξα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα