Αγωνία για τον 50χρονο που εξαφανίστηκε μέσα από το νοσοκομείο – Ξεσπά η κόρη του

09.03.2021 / 19:22
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
μο 2

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του 50χρονου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μέσα από τα επείγοντα του το νοσοκομείου «Γεννηματάς». Οι συγγενείς ισχυρίζονται ότι είχαν ενημερώσει πως ο άνθρωπός τους πάσχει από χρόνιο νευρολογικό πρόβλημα που του προκαλεί διαλείψεις και τάσεις φυγής.

Η συνέχεια ωστόσο, μέσα στα επείγοντα του «Γεννηματάς» δεν ήταν αυτή που φαντάζονταν, όπως λένε στο MEGA και στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

«Πού να τον βρούμε εμείς αυτή τη στιγμή; Αν έχει πάθει κάτι εμένα ποιος θα μου τον φέρει πίσω αυτή τη στιγμή; Κανείς… Ήταν σαν να μην με άκουγαν. Δεν το πιστεύω ότι μπορείς να πας στο νοσοκομείο για να γίνεις καλά και να σε χάσουν. Αυτό δεν το διανοείται το μυαλό μου. Το έζησα πρώτη φορά. Δηλαδή, δεν το καταλαβαίνω…»!

Είναι το ξέσπασμα της κόρης του 50χρονου Άκη Καούρα, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας (08.03.2021), όπως έχει ήδη ενημερώσει και το «Χαμόγελο του Παιδιού».. Σύμφωνα με τους συγγενείς, ο 50χρονος εξαφανίστηκε, μέσα από τα επείγοντα του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Ο 50χρονος έκτοτε αναζητείται από τους συγγενείς αλλά και τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες ειδοποιήθηκαν αμέσως για το περιστατικό. «Δεν έχει μαζί του λεφτά, δεν έχει κινητό, δεν έχει τίποτα. Δηλαδή, περιπλανιέται μόνος του και δεν ξέρω, είναι καλά; Έχει πάθει κάτι; Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Να πας τον πατέρα σου να γίνει καλά και να τον χάνεις. Δεν υπάρχει… Δηλαδή να τον είχα πάρει σπίτι μου θα ήταν προτιμότερο».

Η 24χρονη κόρη του, δεν μπορεί να κρύψει την οργή της για τον τρόπο που αντέδρασε, όπως λέει το προσωπικό του νοσοκομείου στην εξαφάνιση του πατέρα της:

«Ούτε που αγχωθήκανε. Ούτε που τους ένοιαξε. Λες και χάσαμε κουνούπι κάνανε. Μας λέγανε «μη φωνάζετε, μην κάνετε…» και της λέω «συγνώμη κυρία μου, εσύ άμα έχανες τον πατέρα σου μέσα στο νοσοκομείο, τι θα έκανες;» Δεν ψάχνανε, δεν μας βοηθούσαν, συνέχισαν τη δουλειά τους κανονικά λες και δεν χάσανε τίποτα!»

Το νοσοκομείο από την πλευρά του δεν θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά. Οι συγγενείς του 50χρονου κάνουν έκκληση, όποιος έχει την παραμικρή πληροφορία για το πού μπορεί να βρίσκεται, να ενημερώσει το συντομότερο τις αρχές.

Παρακολουθήστε τη συγκλονιστική υπόθεση από το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα