Άγνωστοί βανδάλισαν τον εορταστικό διάκοσμο στην Αμαλιάδα

17.12.2020 / 7:56
klopi-fotismou-amal

Τελικά, η πανδημία, αλλά και το… πνεύμα των Χριστουγέννων, φαίνεται ότι δεν αλλάζουν και δεν συγκρατούν κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι αρέσκονται να καταστρέφουν…
Πώς αλλιώς να εξηγηθεί η πράξη κάποιων ανεγκέφαλων το βράδυ της Τρίτης με ξημερώματα Τετάρτης, οι οποίοι ξήλωσαν (!) ένα μεγάλο μέρος του εορταστικού διάκοσμου της Αμαλιάδας, σαμποτάροντας την προσπάθεια του δήμου Ήλιδας και των εργαζομένων του αρμόδιου τομέα, που με κόπο προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα εορταστικό και αισιόδοξο κλίμα για τις γιορτές, μέσα στην πανδημία;

Συγκεκριμένα από την καταγραφή, στην οποία προχώρησαν χθες το πρωί ο επικεφαλής, αντιδήμαρχος Ήλιδας κ. Βαγγέλης Χριστοφόρου και οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου διαπιστώθηκε πως, κυρίως στις οδούς Ερμού και Αρχαίας Ήλιδας, άγνωστοι ξήλωσαν και αφαίρεσαν το διάκοσμο που είχε τοποθετηθεί στις επίγειες κολόνες.

Άμεσα ξεκίνησαν οι διαδικασίας αποκατάστασης, των κλεμμένων στολιδιών με νέα ενώ, από χθες το βράδυ έως και τα τέλη της εορταστικής περιόδου, εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθημερινά θα πραγματοποιούν περιπολίες για την αποφυγή νέων παρόμοιων πράξεων και τον εντοπισμό των δραστών.

Β. Χριστοφόρου: «Θλίβομαι …»
Για το όλο θέμα έχει ήδη ενημερωθεί το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας, με τον κ. Χριστοφόρου να δηλώνει: «Θλίβομαι για κάποιους ανθρώπους που κυριολεκτικά σαμποτάρουν την ίδια τους την πόλη και δεν θέλουν να τη βλέπουν όμορφη. Ντρέπομαι πραγματικά για λογαριασμό τους. « Εμείς», συμπλήρωσε «ως Δήμος, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, γεμίσαμε την πόλη με στολίδια. Θέλαμε με αυτό τον τρόπο να ομορφύνουμε την ατμόσφαιρα, ώστε οι κάτοικοι να ξεφύγουν έστω και λίγο από τη ζοφερή πραγματικότητα που τους τελευταίους μήνες, λόγω κορονοϊού, βιώνουμε.

Είναι ντροπή κάποιοι, με τις πράξεις τους, να χαλάνε αυτή την προσπάθεια. Είναι ντροπή να μην σκέπτονται τους συνανθρώπους τους». «Σε καμία περίπτωση όμως», τόνισε ο κ. Χριστοφόρου, «δεν θα αφήσουμε να τους περάσει. Ήδη έχει ενημερωθεί το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας και από τις κάμερες των καταστημάτων θα βρεθούν οι δράστες. Παράλληλα έχουμε οργανώσει και θα πραγματοποιούμε περιπολίες για να μην εμφανιστούν εκ νέου αυτά τα άσχημα περιστατικά. Η Αμαλιάδα, θα παραμείνει όμορφη όσο και αν κάποιοι θέλουν να τη χαλάσουν».

patrisnews.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα