Παρασκευή, 28.01.2022, 8:07 πμ

Αγνωστη ζήτησε μίζα 3.500 ευρώ για ένα κρεβάτι στην εντατική (βίντεο)

30.11.2021 / 20:41
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ga 8

Μίζα  3.500 ευρώ για να βρει κρεβάτι σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος φέρεται να ζήτησε άγνωστη γυναίκα από συγγενείς ασθενούς που νοσηλεύεται με κορωνοϊό.

Το περιστατικό συνέβη στις 24 νοεμβρίου και την καταγγελία έκανε γνωστή ο διοικητής του νοσοκομείου. «Πήρε τηλέφωνο αυτή η κυρία λέγοντας όνομα και επώνυμο ότι είμαι επιτακτική υγειονομικός, δεν ήξερε να εκφραστεί μάλλον εννοούσε επιταγμένος γιατρός, έχω πολλές γνώσεις και πολλές γνωριμίες.

Εάν θέλετε να μπει ο πατέρας σας στη ΜΕΘ πρέπει να πληρώσετε χρήματα, 3.500€ για να μπορέσω να το κάνω αυτό» σημείωε ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» Οδυσσέας Κατσάκας.

Υποψιασμένος ο γαμπρός του ασθενούς καθώς είναι αστυνομικός κάλεσε αμέσως τον διοικητή του νοσοκομείου και ανέφερε το περιστατικό. Την ίδια στιγμή ξεκίνησαν οι διαδικασίες από το νοσοκομείο για να ελεγχθεί η καταγγελία και η ταυτότητα της γυναίκας αυτής.

«Διαπίστωσα ότι αυτό το όνομα της κυρίας δεν υπάρχει στο νοσοκομείο, ούτε σα νοσηλευτής, ούτε σαν γιατρός επομένως καταλάβαμε ότι ήταν κάποιος που ήθελε να αποσπάσει χρήματα, ήταν απατεώνισσα» πρόσθεσε ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα