Αγνόησε την απαγόρευση και βγήκε για κυνήγι!

23.11.2020 / 12:50
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
karampina

Στα παλιά του τα παπούτσια έγραψε την απαγόρευση που ισχύει τόσο για τη μετακίνηση όσο και για το κυνήγι, ένας άνδρας από την περιοχή του Αγίου Νικολάου Λασιθίου και ξεκίνησε πλήρως εξοπλισμένος για να κυνηγήσει, νωρίς το πρωί της Κυριακής!

Μόλις βγήκε από την πόλη με κατεύθυνση προς την τουριστική περιοχή του Ξηρόκαμπου, όμως, άνδρες της Τροχαίας Αγίου Νικολάου σταμάτησαν το αγροτικό φορτηγάκι του, στην καρότσα του οποίου είχε τα κυνηγόσκυλά του και στην καμπίνα την καραμπίνα και τα φυσίγγιά του!

Ο κυνηγός έδειξε βεβαίωση μετακίνησης στους τροχονόμους, όμως τα ευρήματα δεν στοιχειοθετούσαν τις… αγροτικές εργασίες που ανέφερε σε αυτήν! Έτσι, του επιβλήθηκε το σχετικό πρόστιμο των 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Παράνομοι κυνηγοί και στη Μαγνησία

Μαζί με το κυνηγόσκυλό τους βρίσκονταν μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, χωρίς μάλιστα να φορούν μάσκες, τρεις νεαροί κυνηγοί που παραβίασαν τα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού και πήγαν για κυνήγι στην περιοχή Κωφοί του Αλμυρού Μαγνησίας, το πρωί της Κυριακής.

Οι τρεις άνδρες, ένας 19χρονος, ένας 39χρονος και ένας 34χρονος, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Αλμυρού έχοντας μαζί τους τα κυνηγετικά τους όπλα και σε βάρος τους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 300 ευρώ στον καθένα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

.
.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα