Ζωντανός βρέθηκε ο κυνηγός στο χωριό Καλλιφώνι – Έχει πέσει σε ρεματιά και έχει σπάσει το πόδι του (φωτό)

11.12.2023 / 17:42
fa 19

Νεότερη Ενημέρωση: Στο χωριό Καλλιφώνι κοντά στα Καλάβρυτα (15 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά αυτών) έχει εντοπιστεί ο κυνηγός που είχε χαθεί και αναζητούσαν οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είναι ζωντανός, έχει πέσει σε ρεματιά και έχει σπάσει το πόδι του. Γίνεται αυτή τη στιγμή επιχείρηση ανάσυρσης του από την 6η ΕΜΑΚ. Όπως αναφέρουν οι πηγές αρχικά βρέθηκε το αυτοκίνητο του και στη συνέχεια εντόπισαν τον κυνηγό στη ρεματιά.

Το σημαντικό είναι ότι παραμένει ζωντανός. Στο σημείο είναι και η 6η ΕΜΟΔΕ αι η ΠΥ Καλαβρύτων.

Ζωντανός βρέθηκε ο κυνηγός στο χωριό Καλλιφώνι - Έχει πέσει σε ρεματιά και έχει σπάσει το πόδι του (φωτό) 3

Νεότερα: Στο σημείο των ερευνών, συγκεκριμένα στην περιοχή της Κούτελης η 6η ΕΜΑΚ με επικεφαλής τον Διοικητή της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, αντιπύραρχος Θεόδωρος Φιλιππόπουλος. Συγκεκριμένα έξι άτομα της ορειβατικής ομάδας και διάσωσης καθώς και στελέχη ΚΟΕΔ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Δούκα.

Ζωντανός βρέθηκε ο κυνηγός στο χωριό Καλλιφώνι - Έχει πέσει σε ρεματιά και έχει σπάσει το πόδι του (φωτό) 4

Πρώτη Ενημέρωση: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό κυνηγού που αγνοείται στην Επαρχία Καλαβρύτων. Πρόκειται για 65χρονο που φαίνεται να είναι τραυματισμένος.Στις έρευνες που πραγματοποιούνται στις περιοχές Κούτελη και Βραχνί συμμετέχουν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ιδιώτες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για μόνιμο κάτοικο Πατρών.

φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα