Άγιοι Βασίληδες θα κατέβουν στα μπαλκόνια του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας!

31.12.2020 / 7:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
51

Μια πολύ όμορφη δράση θα λάβει πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στο Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Ανδρέας”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης:  “Σε συνέχεια των δράσεων της εορταστικής περιόδου Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς, η Διοίκηση και οι λοιπές υπηρεσίες του νοσοκομείου μας σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ Πατρών, το Δήμο Πατρέων και με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια εορταστική ατμόσφαιρα για όσους αυτές τις ημέρες θα βρίσκονται στο νοσοκομείο μακριά από τις οικογένειες τους.

Σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2021, στις 18:00 μ.μ. οι άνδρες της ομάδας της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και του 1ου ΠΥΣ θα κατέβουν στα μπαλκόνια των κλινικών με τον δικό τους μοναδικό τρόπο ντυμένοι ως Άγιοι Βασίληδες!

Μέσα στους σάκους τους θα έχουν και θα προσφέρουν συμβολικά δώρα αλλά κυρίως θα φροντίσουν να φτάσει παντού το μήνυμα αγάπης, αισιοδοξίας και ελπίδας για τη νέα χρονιά. Μήνυμα που τόσο για όλους εμάς και το προσωπικό του νοσοκομείου μας, όσο και για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους έχει ιδιαίτερη αξία και ακόμα πιο έντονο συμβολισμό υπό τις τρέχουσες συνθήκες πανδημίας.

Η ξεχωριστή αυτή «αποστολή» θα ξεκινήσει από το πίσω μέρος του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στην πλευρά επί της οδού Φλέμινγκ. Μετά την ολοκλήρωσή της «αποστολής», η εκδήλωση θα συνεχιστεί με εορταστικές μελωδίες από την μπάντα του Δήμου Πατρέων, στην είσοδο του 7ορόφου κτιρίου, όπου και θα προσφερθούν αναμνηστικά γούρια και κεράσματα χορηγία πατρινών επιχειρήσεων.

Η δράση σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο προκειμένου να τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα