Αυξημένη η κίνηση στα διόδια – Πάνω από 300 αυτοκίνητα υποχρεώθηκαν σε αναστροφή

25.04.2021 / 8:35
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 6

Αυξημένη ήταν σήμερα η κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας, με τη βροχή να μη φαίνεται ικανή να σταματήσει τους… επίδοξους εκδρομείς, τους οποίους όμως σταματά η Αστυνομία για να ελέγξει τα έγγραφά τους και αν αυτά τους εππιτρέπουν να μετακινηθούν εκτός νομού.

Στα διόδια της Ελευσίνας ουρές έχουν σχηματιστεί από τα οχήματα, όσο και τους εξονυχιστικούς ελέγχους της Αστυνομίας, η οποία ζητά όλα τα απαιτούμενα για τη μετακίνηση έγγραφα, τα οποία αν οι επιβαίνοντες των οχημάτων δεν διαθέτουν, πρέπει να κάνουν αναστροφή και να επιστρέψουν.

Εντατικοί και εξονυχιστικοί είναι οι έλεγχοι της αστυνομίας στα διόδια των εθνικών οδών Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών- Λαμίας. Οι έλεγχοι είναι καθολικοί στα διόδια καθώς και στις εισόδους και τις εξόδους των πόλεων.

 Από νωρίς το πρωί, οι αστυνομικοί πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους σε οχήματα αλλά και σε λεωφορεία ΚΤΕΛ, εξετάζοντας τα έγγραφα των μετακινήσεων τους και διασταυρώνοντας τα στοιχεία.

τα διόδια της Ελευσίνας (Αθηνών-Κορίνθου) η κυκλοφορία, μέχρι στιγμής, εξελίσσεται ομαλά με τις δυνάμεις της αστυνομίας να πραγματοποιούν από κοινού ελέγχους με κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για να εξετάζονται οι βεβαιώσεις εργασίας που προσκομίζουν πολίτες ώστε να μετακινηθούν εκτός των ορίων της περιφερειακής ενότητάς τους.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί σταματούν τα διερχόμενα οχήματα και ζητούν από οδηγούς και επιβάτες τις βεβαιώσεις εργασίας τους. Στη συνέχεια ο αστυνομικός παραδίδει στον επιθεωρητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας το έγγραφο και εκείνος με τη σειρά του κάνει επιτόπου διασταύρωση των στοιχείων από το σύστημα “ΕΡΓΑΝΗ”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα