Αυξάνονται οι κλινικές covid στα νοσοκομεία της Πάτρας – Πέντε στο ΠΓΝΠ, τρεις στον Άγιο Ανδρέα

17.03.2021 / 21:51
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 19

Αυξάνονται οι κλινικές κορωνοϊού και στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας, από τη στιγμή που ανεβαίνουν σε καθημερινή βάση σχεδόν οι νοσηλείες.

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας οι κλινικές covid αυξήθηκαν σε πέντε, μετατρέποντας και την ουρολογική η οποία θα μεταφερθεί (θα ενωθεί επί της ουσίας) στην γυναικολογική.

Η διοίκηση του νοσοκομείου, σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ έχει καταφύγει σε “αλχημείες” για να μπορέσει να κρατήσει την επάρκεια των κλινών για τα περιστατικά covid, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τους ασθενείς που έχουν άλλες ασθένειες.

Όμως τα περιστατικά covid στο ΠΓΝΠ διαδέχονται το ένα μετά το άλλο και είναι χαρακτηριστικό ότι το Σαββατοκύριακο οι νοσηλείες ξεπέρασαν τις 100 στον αριθμό.

Αύξηση των κλινικών covid είχαμε και στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, καθώς οργανώθηκε ο χώρος της β’ παθολογικής κλινικής του στον 4ο όροφο, όπου πλέον φιλοξενούνται περιστατικά κορωνοϊού.

Αυτή είναι η τρίτη κλινική για ασθενείς με covid στο νοσοκομείο. Παράλληλα, αποφασίστηκε η επέκταση της ΜΕΘ Covid -19 με άλλα έξι κρεβάτια, έχοντας πλέον διαθέσιμα συνολικά 43 κρεβάτια σε ΜΕΘ και ΜΑΦ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα