Αυτός είναι ο Έλληνας που φέρεται να είναι επικεφαλής της μίας εκ των 2 αντιμαχόμενων συμμοριών – Βίντεο

02.10.2023 / 20:47
ka 53

Οι εκρήξεις και ο συμμοριτοπόλεμος στους δρόμους της Σουηδίας συνεχίζονται.

Τα μέλη των αντιμαχόμενων εγκληματικών ομάδων δεν πτοούνται από τις προειδοποιήσεις της κυβέρνησης ότι θα χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του στρατού για να αντιμετωπίσει το κύμα βίας.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές αυτού του πολέμου ακούγεται και ένας Έλληνας. Ο Μίκαελ Τενέζος (Mikael Tenezos) ή «Greken» όπως είναι το προσωνύμιό του στη Σουηδία. Φαίρεται να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του 36χρονου «Κούρδου» Ράβα Ματζίντ.

Ωστόσο τα τωρινά περιστατικά βίας φαίνεται να προκύπτουν από τα εσωτερικά προβλήματα την ομάδα του Ράβα. Και οι δύο φαίνεται πως έχουν δραπετεύσει στο εξωτερικό.

Ο Μίκαελ Τενέζος, που συχνά αποκαλείται «Έλληνας», παρουσιάζεται ως ηγετική μορφή του εγκληματικού δικτύου Ντάλεν. Ο 25χρονος άλλοτε φέρελπις παίκτης του χόκεϊ κάποια στιγμή και ενώ ήταν ακόμα στο σχολείο άρχισε να κάνει κακές παρέες με αποτέλεσμα να πέσουν οι επιδόσεις του οι άσχημοι βαθμοί που δεν του επέτρεψαν να πάει σε ειδικό σχολείο για ταλαντούχους παίκτες χόκεϊ.

Τρόμος στην Ευρώπη

Ο κύριος Σωτήρης Δελλής, πρώην μέλος του Σουηδικού κοινοβουλίου, μεταφέρει στο LIVE NEWS πως περιγράφουν τα μέσα της χώρας την κατάσταση.

Υπολογίζεται ότι τα τελευταία 10 χρόνια έχουν μεταναστεύσει μόνο στη Σουηδία τουλάχιστον 300.000 πολίτες. Από αυτούς εκτιμάται ότι 30 με 70.000 έχουν εγκληματικές δραστηριότητες. Οι αμοιβές μάλιστα για τα συμβόλαια θανάτου ανέρχονται από 10 έως και 17.000€. Η χώρα βρίσκεται μπροστά από μια πολύ μεγάλη πρόκληση, καθώς αν δεν λάβει δραστικά μέτρα η εγκληματικότητα θα εξαπλωθεί σε κάθε γωνιά της χώρας.

Mega.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα