Αυτό και αν είναι είδηση! Ο Βασιλάκος σε ρόλο παρουσιαστή σε νέο project του Alpha!

19.01.2021 / 17:02
Photo-by-Vasilakos-Panagiotis-Official-in

Ποιος θα το περίμενε πως μετά την πρόσφατη παρουσία του στην τηλεόραση μέσα από το The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα αναλάμβανε την παρουσίαση ενός ακόμα ιδιαίτερα δυνατού χαρτιού του Alpha, του Battle of the couples!

Πριν από λίγες μέρες ήρθε η πρώτη έκπληξη από το κανάλι καθώς ανακοίνωνε επίσημα ότι η Σάσα Σταμάτη θα αναλάβει ρόλο coach στο νέο ριάλιτι του Alpha.

Τώρα ήρθε και η δεύτερη αφού την παρουσίαση του ριάλιτι ζευγαριών, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ως ο πρώτος Έλληνας bachelor, έπεισε αμέσως το κανάλι να του δώσει τη θέση του παρουσιαστή για ένα τέτοιο νέο πρότζεκτ που όπως και το The Bachelor, θα διαθέτει πολλά στοιχεία ριάλιτι.

Τα δώδεκα ζευγάρια του Battle of the couples, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα αναμετρηθούν σε δοκιμασίες που απαιτούν δύναμη, αντοχή και θα κρίνουν κατά πόσο μπορεί να διατηρηθεί η σχέση τους. Κάθε εβδομάδα θα υπάρχει μία αποχώρηση που θα προκύπτει από την ψηφοφορία εντός της πολυτελούς βίλας και στο τέλος δύο ζευγάρια θα διεκδικούν την παραμονή τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα