Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες λακκούβες στην Πάτρα

01.10.2023 / 8:49
ka 19

Λακκούβες υπάρχουν πολλές στο κέντρο και στις γειτονιές της Πάτρας.  

Αν οδηγάς δίκυκλο και κυκλοφορείς στους δρόμους αυτής της πόλης, εύκολα το καταλαβαίνεις αυτό. Όμως οι συγκεκριμένες λακκούβες που μας αναφέρουν αναγνώστες του dete.gr είναι ίσως πιο επικίνδυνες που έχουμε δει.

Βρίσκονται στην συμβολή των οδών Μετέωνος και Σκύρου, στην Ταραμπούρα, πίσω από τον Άγιο Αιμιλιανό και αποτελούν κίνδυνο θάνατο για τους οδηγούς δικύκλων, ειδικότερα τη νύχτα που δεν φαίνονται.

«Ένας ντιλιβεράς περνώντας από τη νύχτα πέφτοντας μέσα σε αυτές, σκοτώνεται, είναι δεδομένο» μας ανέφεραν χαρακτηριστικά οι αναγνώστες του dete.gr. Όμως και οι οδηγοί αυτοκινήτων που πέρασαν από το σημείο,  την επομένη έστειλαν το αμάξι τους στο συνεργείο.

Όλα ξεκίνησαν πριν από τρεις μήνες όταν ένας εργολάβος της ΔΕΥΑΠ πήγε να διορθώσει μια βλάβη που είχε προκύψει από αγωγό. Διόρθωσε την βλάβη από τον αγωγό και άφησε τον δρόμο έτσι.

«Έχουμε στείλει από τις 24 Αυγούστου αίτημα στο sence city και μας γράφουν κανονικά» αναφέρει κάτοικος της περιοχής στο dete.gr. Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τον δρόμο αυτόν περνούν εκτός όλων των άλλων και λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ.

Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες λακκούβες στην Πάτρα 2

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα