Αυτά τα 5 ζώδια λατρεύουν την ίντριγκα και τις εντάσεις

04.07.2021 / 21:42
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
568bed_zodia

Τα ζώδια που λατρεύουν το χάος, τα καταλαβαίνεις αμέσως μόλις τα δεις. Χαρακτήρες έντονοι, ενθουσιώδεις, με αρκετά «κολλήματα».
Αν και το χάος ακούγεται υπερβολικό, ορισμένοι άνθρωποι αρέσκονται στο να δημιουργούν ίντριγκες. Ίσως τους ενθουσιάζει η ένταση και το ρίσκο και βρίσκουν όλη αυτήν την κατάσταση διασκεδαστική. Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Σκορπιός
Όχι μόνο αγαπά το να δημιουργεί προβλήματα, αλλά θέλει να ξέρουν και οι άλλοι ότι του αρέσει. Είναι πολύ έξυπνος και αγαπά βαθιά, αλλά είναι ικανός να χειραγωγήσει τους άλλους με ψέματα και υποσχέσεις που δεν θα κρατήσει. Αυτή του η επιθυμία, μάλιστα, για ίντριγκα είναι πιο έντονη στον ερωτικό τομέα.

Λέων
Ο Λέων θα πάρει αυτό που θέλει τη στιγμή που το θέλει, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες. Αυτό από μόνο του προκαλεί χάος. Εγωιστής και πεισματάρης δεν μπορεί να δεχθεί ότι τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε στη ζωή και αναγκάζει με τον τρόπο του όλους να ακολουθήσουν τα δικά του θέλω, με άγνωστες συνέπειες.

Ταύρος
Το χάος για έναν Ταύρο είναι απλώς… η μέρα του. Μπορεί να μη του αρέσουν οι αλλαγές, αλλά λατρεύει τα πάρτι και την ένταση. Όχι ο Ταύρος δεν θα προκαλέσει χαμό με τα ψέματά του όπως ο Σκορπιός, αλλά οι αποφάσεις του ίσως να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες.

Παρθένος
Παράξενο που η Παρθένος βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, μιας και της αρέσουν όλα σε σειρά και πρόγραμμα. Κι όμως, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις και την καθημερινότητα τη δική της και των γύρω της μόνο και μόνο με το πείσμα της. Νομίζει πως έχει πάντα δίκιο και προσβάλλεται εύκολα όταν οι άλλοι της υποδεικνύουν πως κάνει λάθος. Για να καταφέρει να αποδείξει ότι όλα είναι όπως τα λέει θα δημιουργήσει μια ολόκληρη ιστορία, που ίσως να περιέχει και πολλά ψέματα.

Δίδυμοι
Χάος, ίντριγκα και Δίδυμοι πάνε μαζί. Η μονοτονία δεν τους ταιριάζει και θα κάνουν τα πάντα για να βγουν από αυτήν. Προκαλούν προβλήματα περισσότερο μέσω των βιαστικών και κακών επιλογών τους, αλλά αυτός είναι ο τρόπος τους για να αντιμετωπίζουν τη σκληρή πραγματικότητα – ουσιαστικά, για να την αποφεύγουν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα