Αυτά είναι τα στοιχεία που πρόδωσαν τον 32χρονο πιλότο για τη δολοφονία της Καρολάιν

17.06.2021 / 22:19
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
to 63

Tέσσερα είναι τα στοιχεία που πρόδωσαν τον σύζυγο της Καρολάιν, ο οποίος ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης (17/6) τη δολοφονία της συζύγου του.

Η έρευνα της ΕΛΑΣ στηριζόμενη σε αυτά τα στοιχεία μετέφερε με ελικόπτερο τον 32χρονο στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ από το πρωί για να δώσει νέα κατάθεση και εξηγήσεις καθώς υπήρχαν κενά στις προηγούμενες καταθέσεις.

Ένα βασικό στοιχείο ήταν το βιομετρικό ρολόι που φορούσε η Καρολάιν την ημέρα της δολοφονίας. Το ρολόι, μετά από επεξεργασία που έγινε, έδειξε πως η 20χρονη ανεβοκατέβαζε παλμούς και κάποια στιγμή σταμάτησε να καταγράφει τα δεδομένα κάτι που έδειξε την ακριβή ώρα θανάτου της νεαρής μητέρας.

Το δεύτερο εύρημα είναι τα στοιχεία που έδειξε εφαρμογή που υπήρχε στο κινητό του 32χρονου πιλότου, η οποία μετράει τα βήματα. Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, το κινητό του συζύγου της Καρολάιν κατέγραψε κίνηση του πιλότου την ώρα που -όπως υποστήριζε- ήταν δεμένος.

Παράλληλα υπήρχε και μια χρονική απόκλιση από την αρχική κατάθεση που έδωσε ο 32χρονος. Συγκεκριμένα, η κάρτα μνήμης φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε μια χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα.

Τέλος, από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου φάνηκε πως η Καρολάιν και ο σύζυγός της είχαν ανταλλάξει κάποια μηνύματα στις 12 το βράδυ, τα οποία πιθανόν έδειχναν μια κόντρα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα