Παρασκευή, 25.06.2021, 3:41 πμ

Αυτά είναι τα 5 αντικείμενα που δεν πρέπει ποτέ να πετάξετε από το σπίτι σας

07.12.2020 / 18:44
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
GettyImages-588494505-598c6b5e845b34001065ff5b

Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές είναι πιθανό να σας πιάσει η όρεξη για ξεκαθάρισμα και ανακατατάξεις. Ωστόσο, πριν πάρετε…φόρα, ρίξτε μια ματιά στην λίστα με τα αντικείμενα που θα ήταν κρίμα να πετάξετε, καθώς μπορεί να φανούν χρήσιμα ανά πάσα στιγμή:

1. Κουτιά από παπούτσια

Αποτελούν εξαίσιο αποθηκευτικό χώρο για ένα σωρό πράγματα. Απλά, βάλτε τους ένα καρτελάκι ή γράψτε με μαρκαδόρο απέξω για να θυμάστε πιο εύκολο τι περιέχει το καθένα.

2. Πλαστικά τάπερ χωρίς καπάκι

Κι όμως, το τάπερ κάνει και χώρια απ’ το καπάκι του. Είναι ό,τι πρέπει για να αποθηκεύσετε σακουλάκια με μπαχαρικά, με τσάι, ακόμα και αντικείμενα όπως λαστιχάκια, συνδετήρες και γραφική ύλη. Κοινώς, σχεδόν όλα τα μικροπράγματα που μπορεί να βάλει ο νους σας.

3. Σημαντικά έγγραφα

Όσο παλιά και αν είναι, σε ό,τι κατάσταση και αν βρίσκονται, αποφύγετε να πετάξετε παλιά έγγραφα που κάποτε υπήρξαν σημαντικά, π.χ. έγγραφα νομικού ή φορολογικού περιεχομένου. Δεν ξέρετε ποτέ πού μπορεί να σας χρειαστούν και σίγουρα δεν θέλετε να καταλήξετε να βαράτε το κεφάλι σας στον τοίχο.

4. Κούπες

Αν έχετε γεμίσει με περισσότερες κούπες καφέ από όσες χρειάζεστε στην πραγματικότητα, μην βιαστείτε να τις ξεφορτωθείτε. Μπορούν να αποτελέσουν εξαίσια διακοσμητικά στοιχεία στο σπίτι και να χρησιμεύσουν σε «πόστα» όπως αυτό της γλάστρας ή της μολυβοθήκης.

5. Παιδικά ρούχα

Ό,τι και να κάνετε με αυτά εν τέλει, σας συμβουλεύουμε να μην τα πετάξετε. Τα παιδικά ρούχα σε καλή κατάσταση μπορεί να φανούν εκ νέου χρήσιμα εάν κάνετε και άλλο παιδί, και, εάν δεν έχετε τέτοιους σκοπούς, μπορούν σίγουρα να φανούν χρήσιμα σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση, εκκλησία ή συγκεκριμένη οικογένεια που γνωρίζετε και έχει ανάγκη.

Όσο για τα ρούχα που έχουν φθαρεί, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μπαλώματα, μαξιλαροθήκες, τσαντάκια και καλύμματα παντός είδους, εφόσον πιάνει το χέρι σας. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεστε!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα