Αφιέρωμα ιταλικής ιστοσελίδας στον Χατζηπαναγή: Ο Έλληνας «Μαραντόνα»

16.01.2021 / 13:50
xatzipanagis

Ο μύθος του Βασίλη Χατζηπαναγή είναι πασίγνωστος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά είναι γεγονός ότι ο Βάσια δεν είχε την αναγνώριση που του αρμόζει στο εξωτερικό, κυρίως επειδή δεν έπαιξε στην Εθνική Ελλάδα, ενώ ο Ηρακλής δεν ήταν πρωταγωνιστής στην εγχώρια σκηνή.

Ωστόσο, η λάμψη του Χατζηπαναγή συχνά ξεπερνά τα ελληνικά όρια. Η ιταλική ιστοσελίδα «sportnews.snai.it» έκανε μεγάλο αφιέρωμα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Ο τίτλος του κειμένου είναι ενδεικτικός: «Χατζηπαναγής, ο Έλληνας Μαραντόνα».

Το κείμενο εξηγεί ότι πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος εντυπωσίασε την ποδοσφαιρική Ελλάδα με τα προσόντα του και ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος των τελευταίων 50 ετών. Παράλληλα, ο συντάκτης επισημαίνει πως παρόλη την αξία του, ο Βάσια κατέκτησε μόνο ένα Κύπελλο Ελλάδος με τον Ηρακλή.

«Ο Χατζηπαναγής είναι αληθινός θρύλος» γράφει ο Ιταλός και προσθέτει ότι «έχει μία ιστορία που θα αποτελούσε μία επική νουβέλα». Μάλιστα, ο συντάκτης επισημαίνει ότι ο Χατζηπαναγής δεν αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδας και αυτό του κόστισε σε φήμη…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα