Αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση καθώς το τζάμi στο κόκπιτ έγινε… σχεδόν θρύψαλα

22.11.2020 / 21:13
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Καταγραφή-165

Μια πτήση της American Airlines αντιμετώπισε ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που ένα αεροπλάνο θα μπορούσε να περάσει κατά τη διάρκεια μιας πτήσης – ένα από τα παράθυρά του άρχισε να μοιάζει με… ιστό αράχνης! Και μάλιστα συνέβη στο πιλοτήριο!

Σύμφωνα με το TMZ, μια πτήση της εταιρείας με προορισμό το Κλίβελαντ, το Σάββατο είχε ένα σοβαρό πρόβλημα. Κάτι  χτύπησε το παρμπρίζ του πιλοτηρίου και σχεδόν το κατέστρεψε.

Τι ακριβώς συνέβη;

Αυτό συνέβη στα μέσα του ταξιδιού … το αεροπλάνο αναγκάστηκε να γυρίσει για επείγουσα αναγκαστική προσγείωση στο Σικάγο.

Οι επιβάτες δεν ήξεραν ότι κάτι δεν πήγε καλά, έως ότου ο πιλότος ανακοίνωσε  ότι το παράθυρο ήταν ραγισμένο.

Ο πιλότος διαβεβαίωσε τους επιβάτες ότι το αεροπλάνο ήταν ακόμα πλήρως λειτουργικό… ωστόσο, ήταν πραγματικά τρομακτικό καθώς εάν διαλυθεί το παρμπρίζ ή οποιοδήποτε παράθυρο το αεροσκάφος θα πέσει.

Πυροσβεστικά οχήματα και άλλα οχήματα έκτακτης ανάγκης, τέθηκαν σε συναγερμό. Ωστόσο, δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα  και ανακουφισμένοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν.

Μετά από μια ώρα αναμονής, οι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροπλάνο και έφυγαν για τον εύθυμο προορισμό τους.

Πηγές που βρίσκονται κοντά στην έρευνα λένε στο TMZ … ο ένοχος για το σπασμένο παρμπρίζ πιστεύεται ότι είναι ένα πουλί που ήρθε σε επαφή ενώ ήταν στον αέρα. Το μυστήριο λύθηκε, ή έτσι φαίνεται.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα