Παρασκευή, 17.09.2021, 10:41 μμ

Άδωνις Γεωργιάδης: Ρωτήθηκε για lockdown και… έφτυσε τον κόρφο του στον «αέρα»

28.06.2021 / 23:05
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
tsa 50

Ένα… μοναδικό τηλεοπτικό στιγμιότυπο χάρισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση για τους νέους και τις νέες που εμβολιάζονται, αλλά και την ανησυχία για τα ποσοστά του συνολικού προγράμματος εμβολιασμών.

Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, τα υπόλοιπα μέτρα και οι αυξημένες «ελευθερίες» για τους πλήρως εμβολιασμένους αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες ή το αργότερο αύριο, καθώς ακόμα βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων από τους αρμόδιους φορείς και δεν έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις.

«Συζητούμε ασφαλώς ότι οι εμβολιασμένοι θα έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες κίνησης και παρουσίας σε χώρους απ’ ότι οι μη εμβολιασμένοι» υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης, επαναλαμβάνοντας ότι αυτό δεν θα συμβεί τιμωρητικά για τους μη εμβολιασμένους, αλλά λόγω δυνατοτήτων για όσους έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.

Όλα αυτά μέχρι να τεθεί το… σενάριο ενός νέου lockdown

Όταν, λοιπόν, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown, ο Άδωνις Γεωργιάδης χτύπησε ξύλο, έφτυσε… τον κόρφο του και υποστήριξε πως «δεν περνά από το μυαλό μου τέτοιο ενδεχόμενο πλέον»! «Ωστόσο, ως κυβέρνηση εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα και αν υπάρξει νέο κύμα της πανδημίας θα λάβουμε σκληρότερα μέτρα» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε έκκληση και επίκληση στο συναίσθημα και τη λογική των πολιτών που δεν έχουν εμβολιαστεί, ώστε να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους «Κατανοούμε το φόβο τους, κανένας μας δεν πήγε να κάνει το εμβόλιο χωρίς καμία ανθρώπινη ανησυχία, όμως η ανθρωπότητα δεν έχει άλλη ασπίδα πλην του εμβολίου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα