Άδωνις Γεωργιάδης: Οι ταχυμεταφορές έχουν μπλοκάρει

09.12.2020 / 17:45
καραντιν-γεωργιαδης

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μουζάλα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρξει χρηματοδότηση μικρών επιχειρήσεων από κονδύλια του ΕΣΠΑ για τη δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου.

«Εως το τέλος του έτους θα υπάρξει πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την χρηματοδότηση μικρών επιχειρήσεων ώστε να δημιουργήσουν σοβαρές και δυνατές ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου με επαγγελματικό τρόπο. Είτε μας αρέσει είτε όχι το ηλεκτρονικό εμπόριο μπήκε στην ζωή μας και οι μικρές επιχειρήσεις πρέπει να επιβιώσουν στην νέες συνθήκες» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας που παρουσιάζονται το τελευταίο διάστημα στις ταχυμεταφορές, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Οι ταχυμεταφορές έχουν μπλοκάρει. Δεν παραδίδονται παραγγελίες και αυτό είναι επιπλέον λόγος να ανοίξουμε το λιανεμπόριο. Προσπαθούμε να συγκεράσουμε δύο αντίπαλα προβλήματα που δημιουργούν έναν δύσκολο γρίφο. Από την μία να πέσουν τα κρούσματα που είναι πρώτη προτεραιότητα και από την άλλη να λειτουργήσει στοιχειωδώς το εμπόριο για να μην χάσουν οι άνθρωποι τις δουλειές τους. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα