Παρασκευή, 12.08.2022, 6:56 μμ

Άδωνις Γεωργιάδης για τα δάνεια: Κυρία Ακρίτα πληρώνω τις δόσεις μου – Ιδού οι αποδείξεις

21.12.2020 / 16:23
86802395_3775990815774443_465123071003459584_o

Η Έλενα Ακρίτα απευθυνόμενη στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη μετά την κριτική που της άσκησε για τα δυο διαμερίσματα στο Λονδίνο,  δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο υπουργός Ανάπτυξης χρωστάει 625.000 ευρώ στις τράπεζες από δάνεια.

Μάλιστα, η κυρία Ακρίτα με ανάρτησή της στο facebook, δημοσίευσε έγγραφα σύμφωνα με τα οποία το 2014 μετέφερε τα χρήματα που είχε σε αγγλική τράπεζα, στην Ελλάδα στηρίζοντας όπως σημειώνει η ίδια την Ελλάδα και εάν χρόνο αργότερα ψήφισε «Όχι» στο δημοψήφισμα.

Σήμερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε – μέσω Facebook – για τα λεφτά που χρωστάει στις τράπεζες, γράφοντας τα εξής:

«Για τα δάνειά μου και το εάν χρωστάω ή όχι:

Πριν από μερικά χρόνια, ο κ. Πολάκης στην Βουλή είχε ψευδώς ισχυριστεί ότι χρωστάω δάνεια που δεν πληρώνω.

Τότε δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία, διότι τι σημασία να δώσει κανείς στον Πολάκη.

Επειδή όμως η κα Ακρίτα έγραψε ψευδώς τα ίδια και δέχομαι συνεχώς μνμ του γιατί δεν με κυνηγούν ενώ δεν πληρώνω, ζήτησα και έλαβα από τις δύο τράπεζες την καρτέλα μου σήμερα που φαίνονται οι μηδενικές ληξιπρόθεσμες μου οφειλές!

Δηλαδή ότι πληρώνω όλα αυτά τα χρόνια κανονικά και δεν έχω χάσει ούτε μία δόση.

Το ένα μου δάνειο, το στεγαστικό (540.000€) από την Τράπεζα Alpha είναι όπως όλα τα τοκοχρεωλυτικά δάνειο που τα πρώτα δέκα χρόνια πληρώνεις τους τόκους και μετά αρχίζεις να αποπληρώνεις και το κεφάλαιο.

Θα δείτε στην ενημέρωση της Τράπεζας ότι έχω μηδενικές ληξιπρόθεσμες οφειλές και ότι μου έκαναν και μείωση επιτοκίου ως bonus, επειδή δεν έχω καθυστερήσει καν έστω μία δόση.

Σημειώστε ότι το δάνειο αυτό με εγγύηση το σπίτι μου το έλαβα πριν εκλεγώ βουλευτής, δηλαδή το θέρος του 2007.

Βουλευτής εξελέγην στις 16 Σεπτεμβρίου του 2007.

Το δεύτερο μου δάνειο το πήρα σχεδόν αμέσως μόλις εξελέγην βουλευτής με τον Λαός και ήταν επισκευαστικό (100.000€). Δυστυχώς, τότε η Τράπεζα με συμβούλευσε και το πήρα σε ελβετικό φράγκο, όπως χιλιάδες άλλοι δανειολήπτες.

Έτσι, αν και έχω πληρώσει έως σήμερα περίπου 90.000€, χρωστάω περίπου αλλά τόσα. Και πάλι οι ληξιπρόθεσμές μου οφειλές είναι μηδέν!

Αν η κατηγορία της κας Άκριτα είναι γιατί δεν είμαι πλούσιος σαν και εκείνη και είχα ανάγκη δανεισμού για να αγοράσω σπίτι, τότε δέχομαι την κατηγορία, δεν είμαι πλούσιος.

Αν η κατηγορία της είναι ότι δεν είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου, τότε απλά έκανε λάθος πάνω στην προσπάθεια της να με συκοφαντήσει.

Ως προς το εάν η ίδια είχε πει η όχι ότι το νόμισμα δεν είναι φετίχ, είναι αδιάφορο. Το έλεγε το κόμμα που υποστήριξε και υποστηρίζει και με τα κείμενα της προσπαθούσε να πείσει και άλλους να το κάνουν.

Και φυσικά με δύο διαμερισματάκια στο Λονδίνο, όταν εμείς όλοι θα καταστρεφόμασταν, αν τελικά ο Τσίπρας μας οδηγούσε στην δραχμή, ναι αυτό που έκανε ήταν ανήθικο.

Όπως και αυτό που έκαναν ορισμένοι στην τηλεόραση, να φτιάχνουν εταιρίες στην Κύπρο για να πληρώνουν μικρότερο φόρο. Αλλά ας μην ανοίξουμε και αυτό το θέμα…ειδικά αν το έκαναν και μετά υποστήριζαν Αγανακτισμένους και ΣΥΡΙΖΑ…»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα