Άδωνις Γεωργιάδης για άνοιγμα της αγοράς: Προφανώς δεν θα έχουμε το 100% της λειτουργίας

13.01.2021 / 23:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ÅÉÊÏÍÅÓ ÁÐÏ ÊÅÍÔÑÏ ÔÇÓ ÁÈÇÍÁÓ ËÉÃÅÓ ÙÑÅÓ ÐÑÉÍ ÔÇÍ ÏËÉÊÇ ÁÐÁÃÏÑÅÕÓÇ ÔÇÓ ÊÕÊËÏÖÏÑÉÁÓ  (ÅÊÔÏÓ ÅÎÁÉÑÅÓÅÙÍ ) ÔÉÓ ÙÑÅÓ 21.00 ÌÅ 05.00 . (ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ/EUROKINISSI)

Όλα δείχνουν ότι η αγορά θα ανοίξει και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα (18/01), καθώς η κυβέρνηση αναγνωρίζει ότι οι επιχειρηματίες έχουν υποστεί τεράστια οικονομικά πλήγματα εν μέσω πανδημίας. Στόχος να διασωθούν οι χειμερινές εκπτώσεις, οι οποίες έχουν τεθεί σε εφαρμογή μέσω όμως των e-shop.

«Ο πρωθυπουργός έθεσε δημοσίως την πρόθεση της κυβερνήσεως. Θα πρέπει να τεκμηριωθεί με στοιχεία στην Επιτροπή, ώστε να πειστούν οι ειδικοί και να πάρουμε το “πράσινο φως”. Ως υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων έχουμε ετοιμάσει με μεγάλη επιμέλεια τους κανόνες και το σύστημα, ώστε με υγειονομική ασφάλεια να δώσουμε “ανάσα” στην αγορά», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».

Ο υπουργός επισήμανε: «Έχουμε συστήσει ομάδα εργασίας και παρακολουθούμε κάθε χώρα της Ευρώπης, πότε άνοιξαν τις αγορές τους, με τι κανόνες και τι επίπτωση είχε αυτό στην εξέλιξη της πανδημίας στη δική τους χώρα», για να προσθέσει: «Έχουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο ευκρινή εικόνα, του πώς και με ποιον τρόπο οι αποφάσεις επηρεάζουν. Έχουμε το σχέδιο, έχουμε βρει τους κανόνες, ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε και θα πάμε με ασφάλεια εκεί που πρέπει. Δεν θα έχουμε το 100% της λειτουργίας της αγοράς προφανώς, αλλά δεν θα έχουμε και το 100% του κλεισίματος».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα