Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν ζήτησα να εμβολιαστώ κατά προτεραιότητα»

10.02.2021 / 16:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
georgiadis_intime_423172

Τα εύσημα στην υπουργό Παιδείας που είχε το τεράστιο πολιτικό θάρρος να νομοθετήσει για τα πανεπιστήμια όσα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνο απένειμε ο Αδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή.

Παράλληλα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον εισηγητή του νομοσχεδίου Νίκου Φίλη για υποκρισία όταν επικαλείται τον δημοκρατικό διάλογο, λέγοντας ότι ο ίδιος ως βουλευτής και ως αντιπρόεδρος της ΝΔ τις δύο φορές που προσκλήθηκε να μιλήσει σε ΑΕΙ οι ομιλίες του ακυρώθηκαν από τραμπούκους που μπήκαν με ρόπαλα στα αμφιθέατρα.

«Ο κ Γεωργιάδης παραπονιέται ότι δεν τον αφήνουν να μιλήσει για αυτό και προσλαμβάνει 1050 έκτακτους ειδικούς φρουρούς» απάντησε ο Ν. Φίλης, αφήνοντας αιχμές ότι δεν υπάρχει ισότιμη μεταχείριση του πολιτικού λόγου των κομμάτων στα media.

Στην παρέμβαση του ο Α. Γεωργιάδης απάντησε και στις αιτιάσεις για τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των κυβερνητικών στελεχών εξηγώντας πως οι υπουργοί δεν είχαν ζητήσει να εμβολιαστούν αλλά τους ενημέρωσε η Εθνική Επιτροπή να προσέλθουν. «Ούτε ζήτησα ούτε δεν ζήτησα, μετά την φασαρία η απόφαση αυτή ήρθη. Μη με κατηγορείτε» είπε ο υπουργός.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα