Αχτσιόγλου και Τσακαλώτος: Καμία απόσταση και κανένας αστερίσκος δεν υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ

24.10.2020 / 16:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
720_746154_65f6551715-afc758f699e5c514

Σε κοινή δήλωση, με την οποία επισημαίνουν μεταξύ άλλων ότι “καμία απόσταση και κανένας αστερίσκος δεν υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία”, προχώρησαν η Έφη Αχτσιόγλου, βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Οικονομικών και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Συντονιστής Οικονομικού Κύκλου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα της “Καθημερινής”, που υποστηρίζει ότι υπήρξε “μικρή καθυστέρηση στη συλλογή υπογραφών για την πρόταση δυσπιστίας κατά του Χρήστου Σταϊκούρα” και ότι “περισσότερο σκεπτικοί εμφανίστηκαν οι επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου Ευκλείδης Τσακαλώτος και Εφη Αχτσιόγλου”, οι κ.κ. Αχτσιόγλου και Τσακαλώτος κάνουν λόγο για “παντελώς ανυπόστατα δημοσιεύματα”.

Όπως σημειώνουν “αντιλαμβανόμαστε το άγχος της ‘Καθημερινής’ να υποβαθμίσει την πρόταση μομφής ενάντια στις ανεξέλεγκτες πτωχεύσεις και την καθολική και οριζόντια άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας, επειδή φέρνει σε δύσκολη θέση τον κ. Μητσοτάκη. Εξαιτίας αυτού του άγχους, όμως, δεν μπορεί να καταφεύγει σε παντελώς ανυπόστατα δημοσιεύματα”.

Ξεκαθαρίζουν στη συνέχεια ότι “καμία απόσταση και κανένας αστερίσκος δεν υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία -όσο ‘δημιουργική’ και αν είναι η φαντασία των υπευθύνων για το σημερινό δημοσίευμα της ‘Καθημερινής’-, μόνο απόλυτη συμφωνία για την ανάγκη να μπει φραγμός στην εκποίηση της περιουσίας των πολιτών για χάρη των τραπεζών. Αυτή την ανάγκη υπηρετεί και η πρόταση μομφής στον υπουργό Οικονομικών”.

Καταλήγοντας, η κ. Αχτσιόγλου και ο κ. Τσακαλώτος επισημαίνουν πως “αν η ‘Καθημερινή’ είχε ασχοληθεί με το περιεχόμενο του πτωχευτικού, ίσως ήταν πιο σοβαρή και δεν προχωρούσε σε δημοσιεύματα που την εκθέτουν, μόνο και μόνο για να στηρίξει την κυβερνητική προπαγάνδα”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα